İşte Olay Video !!


Maç yazısında bahsetmiştik, kendisini yönetici zanneden bir kişi Galatasaray tribünlerine pet şişe atıyor diyerekten.. İşte o bahsettiğimiz olay video ve bizlerde bunu tamamen şans eseri görüntüledik. Yöneticileri ve o koridoru görüntülerken bu olayın gerçekleşmesi ve belirttiğimiz gibi tamamen şans eseri olarak bizim o görüntüyü kaydetmemiz..
ÖZELLİKLE 19-22 SANİYELER ARASINA DİKKAT !!
Yukarıdaki video genel menajerimiz Mihriban Oğuz, idari menajerimiz Müge Erdem ve menajerimiz Özge Alev'in yanı sıra Galatasaray TV'de görev yapan Can Erbesler'e gönderildi. Bütün Galatasaraylı taraftarlarımızın bu videoyu gerek diğer forumlarda, gerek diğer portallarda link vererek paylaşmalarını rica ederiz. Bu konu sessiz kalmasın.. Galatasaraylı blog sahibi kardeşlerim bu konunun üzerine gidin!!

21 yorum:

  1. Teşekkürler sorun olmazsa videoyu bloga koyuyoruz..

    YanıtlaSil
  2. Vuran Aziz Yıldırımın koruması sanırım , durup dururken resmen tahrik ama bu sefer başaramadılar...

    YanıtlaSil
  3. Koruma veya yönetici. Sonuç itbari ile yapılmaması gereken hatta yapılmayacak birşey..

    YanıtlaSil
  4. Eline sağlık FCN. Helal olsun.
    Şerefsiz bunlar şerefsiz!

    YanıtlaSil
  5. arkadan bağıran eleman güzel söylemiş "samiyenede gelin ulan o..çocukları" diye x) x)

    YanıtlaSil
  6. oha!!!
    sen nasıl yöneticisin.
    ayıp!!
    sonra küfür niye var, kavga niye var.
    yapan adama bak sonra gel taraftara laf yap.

    YanıtlaSil
  7. Babasız bunlar babasız!! Ne gerek var taraftarı tahrik etmeye, içinden geçmeye!!

    YanıtlaSil
  8. Çok büyük bir şans sizin orada bulunup, kamera kaydı almanız. Koruma/Yönetici adındaki insana benzeyen mahlukatın böyle birşeyi yapmasını kayda almanız ise apayrı bir şans :)

    Elinize, kameranıza, görüntülerinize sağlık. Şubedeki ve camiadaki ilgili kişilere bu konuyu bildirmeniz ise apayrı bir güzellik oluşturmuş.

    YanıtlaSil
  9. Can abiden beklediğimiz bir mail, telefon, mesaj, ileti var. Geldiği andan itibaren (bu kişinin kim olduğunu tespit etmeye çalışıyoruz. Yönetici mi, yoksa koruma mı? diyerekten bir araştırma içersindeyiz) kanallarda görebilirsiniz bu videoyu.. Hatta ve hatta yarın NTVSPOR ile ufak bir mailleşme olacak bu konu hakkında sevgili Irmak ile..

    YanıtlaSil
  10. Aklı başında bir Galatasaraylıya ne zaman rastlarım acaba. Edilen küfürler duyulmuyor mu videoyu sessiz mi izliyorsunuz?

    YanıtlaSil
  11. ya adamlar evire cevire bizi yenmisler yine,yok su ne demis,burda ne olmus neleri konusuyoruz burda,bizim baskan ordan geciyor olsa,o genc cocuk fb li olup ana avrat sallasa da ayni seyleri der miydik ??? 8 sayi ondeyiz,kadro olarak kesinlikle daha iyiyiz,macin bitimine 7 dakika kalmis ve veriyoruz,inanasi gelmiyor insanin !!!

    YanıtlaSil
  12. futbolda yenerler vahset deriz,baskette yenerler sahaya seyirci alinmaz,fenerasyon deriz,voleybolda yenerler hakem yakti deriz..

    dogruyu goremedigimiz surece daha cooooooook aglariz,neyle ugrasiyor insanlar inanamiyorum ...

    yine yendiler,inanamiyorum (:

    YanıtlaSil
  13. Öncelikle belirteyim galatasaraylıyım. fener'inde aziz'in de ne olduğunu biliyorum. ama videoda gördüğüm tribünden birinin attığı pet şişe aziz'in arkasındaki adama geliyor o da geri atıyor. ben mi yanlış görüyorum açıklarsanız sevinirim? eğer gördüğüm gibiyse durup dururken pet şişe atmış taraftara gibi bir durum yok çünkü?

    YanıtlaSil
  14. bloglara da mail yoluyla ulasılmıs ancak galatasaraylı olmama ragmen bu galeyanın sebebini anlayamadım ben..

    pet siseyi adam dogrudan atmıyor ki, nasıl adamı suclayabildiniz hemen ? once bizim tribunden geliyor o pet sise, adam da geri atıyor.. cuvaldızı kendimize batıralım da once, igneyi millete batırmak isin kolay kısmı..

    hani az buz gorunen bir sey de degil, acık acık belli pet sise dusuyor iste bizim tribunden..

    evet adamlar kotu, adamlara her kufur ediyoruz, coguna uyuz oluyoruz, gıcık oluyoruz ama bu sekilde de karalanmasın, onlardan farkımız kalmıyor..

    YanıtlaSil
  15. video kaldırıldı mı ?
    varsa başka bi yerden link alabilirmiyiz yada değişik sitelere yükleyip bir kaç alternatif link verebilirmisiniz ?

    YanıtlaSil
  16. şerefsizler bu sefer kaçamadınız

    YanıtlaSil
  17. Öncelikle şunu söyleyelim; blogta herhangi bir şekilde "elindeki pet şişe" diye lanse edilmedi. Galatasaray taraftarına pet şişe atıldı diye söyledik. Herhangi bir aksi durum söz konusu mu? Hayır. O zaman bundan sonra oyuncularımıza atılan ses bombalarını, pet şişeleri, çakmakları vb. gibi yabancı maddeleri oyuncularımızda tribünlere geri fırlatsınlar. Olur mu böyle birşey?

    Bakın taraftar haklı, adam haksız demiyorum. İki ucu b.klu değnek kısaca fakat Fenerbahçeli koruma veyahut yönetici her kimse yaptığı kabul edilemez bir durum..

    Bazı yorumlar gelmiş, edilen küfürleri duymuyormusunuz diye. Küfür ile alakalı tek kelime laf yapmadık bu blogta, yapmayızda. Küfür bu ülkenin bir gerçeğidir. Caferağa'da, Akatlar'da, Şahenk'te, Cömert'te, İpekçi'de, İnönü'de, Kadıköy'de, Sami Yen'de, Bursa'da, Ankara'da heryerde rastlarsınız küfüre.. Buna karşı tek kelime yazılmadı bu blogta fakat bazıları öyle bir yazmışki sanırsın adamı küfür etti diye suçluyoruz.

    Evet videoyu detaylı ve dikkatlice izledikten sonra pet şişe Galatasaray taraftarları tarafından Aziz Yıldırım'a atılmış. Fakat bunu taraftara aynen geri yollayan koruma, yönetici veya şahısın herhangi bir biçimde böyle yapması kabul edilemez, akıl almaz bir davranıştır. Elbette taraftarın pet şişeyi atmasıda..

    YanıtlaSil
  18. aynısını gsli yoneticiler yapsa fenerasyon bak nasıl cezalar verirdi hürriyet ana sayfadan baslık atardı

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.