2010 - 2011 | Uğur Uçar

Daha evel Antep'e mi gidecek yoksa Ankaragücü'ne mi derken, Ankara tarafından resmi bir açıklama gelmişti "Uğur ile görüşüyoruz" diye. Amma velakin kulüp tarafından resmi bir açıklama olmadı, gelmedi. Bugün borsaya bildirildi Uğur'un transfer durumu, şimdiden iki taraf adına da hayırlı olsun diyelim.. Bonservis + yetiştirme bedeli olarak 1.5 milyon euro istiyormuşuz.

Konya'da geçirmeseydi o sakatlığı şu anda Türkiye'nin en iyi sağ bekiydi kuşkusuz. O gün o zeminde futbol oynatanlar şimdi bir yeteneğin eriyip gitmesini izliyordur, zevkle!

10 yorum:

  1. Birsürü adam gidiyor da, kim gelecek bunların yerine ? Sabri'nin alternatifi kim olacak ? Sol bekte Çağlar Birinci mi oynayacak ? Elano'yu Keita'yı gönderebiliriz diyen takım, Uğur'ları alt yapıdan 4 gencecik adamı gönderen takım kimleri getirecek yerlerine. Ne yapıyoruz biz FCN. Bu iş iş değil. Hala Kewell ve Dos Santos konusunda girişim de yok. Bu adamları zor tutarız bundan sonra takımda. Ben güzel görmüyorum geleceği.

    YanıtlaSil
  2. gelişme kaydedemedi, Bülent Korkmaz'ın 3 numarası altında ezildi
    Güle güle

    YanıtlaSil
  3. güzel para 1.5m euro. tabi a.gücü bu parayı verirse. e.güngör ile ilgili gelişmeler ne durumda acaba? O'nun bonservis fiyatı ne kadar olacak?

    YanıtlaSil
  4. Selocan haklı ama belki de şu an A2 de oynayan 90'lı 91'li nesil şans bulabilir. Yenilenme fırsatı olur...

    YanıtlaSil
  5. @mCetindas
    Kardeşim Fcn emre güngörün bonservis bedeli olarak 3.5 milyon lira demişti .. yanlış hatırlamıyorsam .. Ama denildiği gibi uğur o gün sahada olmasaydı şuan türkiyenin tartışmasız en iyi sağ bekiydi..

    YanıtlaSil
  6. g.gönül varken nasıl en iyi sağbek olucaktı bu adam? azcık tarafsız olun

    YanıtlaSil
  7. @ Aliveli

    Konya'da Uğur sakatlanmadan evel asist kralıydı ve 2.yarı maç oynamamasına rağmen ligin asist krallığında son haftaya kadar devam etti. Sonrasında sakatlık sonrası kendine gelemedi ve korkak bir futbol oynamaya başladı. Buda onun futbolunu her maç geriye itti.

    YanıtlaSil
  8. @aliveli

    gökhan gönül en iyi sağbekse milli takımda sabri'yi kessin. kesemiyor, sakatlık var tamam ama göreceksin yine kesemeyecek.

    YanıtlaSil
  9. Selocan bence de hakli.
    Sezon baslayana kadar bekleyelim, sabredelim diyoruz ama, bu kadar takimla oynama cok fazla.

    Hadi Sarp'i yolla aldik begenmedik olmadi de.. Ama GS egitimini almis ve almakta, defansta oynadiklari icin hala önlerinde kendilerini gelistirecek seneleri olan Emre'yi, Ugur'u yollamak??..

    Nedir bu satma heyecani ayrica??
    Para lazim ama..
    Elano, Arda (hatta Keita) gidebilir diyorlar, Servet'ten hayir gelmez artik, E. Asik birakti, Ugur, Emre gitti. Kewell yok, onun yerine Dos Santos da yok! Caner'in parasi fazla geldi, Jo'yu begenmedik.
    Bu isimlerden 5-6si zaten oturmamis takimin iskeletini olusturuyorlardi. Bu kadar adam alip, yollanmaz.

    Yerlerine (simdilik umarim) ilk 11 icin daha kendilerini kanitlamalari gereken Ali Turan'la Cagdas..

    Heyecanla bekliyoruz..

    YanıtlaSil
  10. sen atahansın galiba di mi spooky? senden daha fazlasını zaten beklemezdim yorum olarak.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.