2010 DK | Digiturk'te kupayı izlemek..

Bilindiği üzere TRT karasal yayın yapacak Dünya Kupası boyunca, daha doğrusu böyle bir söylenti mevcut. Digiturk kullanıcıları da isyanlarda, açıkcası Güney Afrika-Meksika maçını TiviBu'dan izleyen birisi olarak şunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki; eğer elinizde imkanınız varsa ve bizim gibi ev dışında, ofiste vs. bir yerde çalışıyorsanız kısacası maçları izleyemiyorsanız TiviBu'dan izlemenizi öneririm. Görüntü kalitesinde herhangi bir sıkıntı yok, en azından 4mbit'lik nette yoktu, diğerlerinde de olmadığını söyleyenler var.

Digiturk'te TRT kupa öncesinde koyulan yerel yayın yasağı nedeniyle maçları yayınlayamıyor. Amma velakin bugün Digiturk'ten gelen bir mesaj ile bu sorun çözülmüş durumda. Digiturk'te yer alan DIGI kanalı kupa boyunca TRT yayınıyla maçları yayınlayacak. Kısacası kupayı izlemeyenler TRT, TiviBu ve Digi üçlüsünün alternatifiyle kupa heyecanını evinde yaşayabilecek. Tarihi eser çanaklar ortaya çıkarken böyle bir uygulama ve açıklamanın gelmesi son derece güzel oldu. Bu güzel uygulama için de; teşekkürler Digiturk, teşekkürler TRT..

2 yorum:

  1. Valla ben Digitürk içide Trt 1 de 2 maçıda izledim

    YanıtlaSil
  2. @ MRTLTN

    Eğer Digiturk'te Etulsat uydusundan yayın alıyorsanız evet izleyebilirsiniz. Aksi takdirde Turksat 1C yayını alan uydulardan TRT'yi açamazsınız.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.