Duyuru | Kendinize gelin, sapıtmayın!

Her transfer döneminde olduğu gibi bu transfer döneminde de bir takım spekülasyonlar, safsatalar ve karalama kampanyaları devam ediyor. Geçtiğimiz transfer döneminde alışkın olduğumuz olaylardan yanı sıra bugün yapılan karalama çalışmalarında bazı kesimler haddini bilmeyerek sınırı aşmakta ve olayı başka boyutlara çekmektedir. Her zaman eleştiriye açık bir blog ekibi olarak bizlere gelen eleştirileri dikkate alıp, önerilen tavsiyelere uymaya çalışan blog olduğumuzu cümle alem biliyor.

Bugüne kadar aldığımız en ufak resimlerde, haberlerde dahil " Şuradan alıntıdır " diye belirttiğimiz halde hala bizim yazdıklarımız hakkında gelip "Ordan burdan haber çalıp, kendi haberi gibi yazıyorlar" diye lanse etmek ne kadar doğru olduğuna siz karar verin. Yaşanılan transfer dönemi sendromları sırasında bazı kendini bilmezlerin, bazı kişilik problemi yaşayan arkadaşların anlamsız ve amaçsızca saldırılarına artık cevap vermenin zamanı geldi diye düşünüyoruz. Bu konuda ilk ve son kez yapacağımız açıklama sonrasında bu tür safsatalara inanmamanızı öneriyor ve sizlerinde gülüp geçmenizi temenni ediyoruz.

Öncelikle herkesin tartıştığı Yasin Pehlivan'ın devam eden sosyal hizmet kapsamındaki askerlik görevini sadece bilenler bir takım kimseler değil, Avusturya'da Rapid Wien takımı taraftarlarından tutun, ligi, takımı, hatta oyuncuyu takip edenlerden ziyade Avusturya'da yaşayan futbol severler bile biliyor. Bu konu hakkındaki haberin herhangi bir şekilde çalınması, sağdan soldan aşırılması, kopyalanması falan mümkün değil kısacası, gidin biraz araştırın. Yasin'in askerlik yaptığını ve bu askerliğin 7 Temmuz tarihi civarı son bulacağını Avusturya'daki tüm futbolseverler, Rapid Wien taraftarları biliyor ve bilmektedir. Bunu devlet sırrı gibi göstermek, devlet sırrı gibi ulaşılamaz hale getirmek anca ahmakların işi olmuştur, olacaktır ve olmaya devam edecektir. Yasin Pehlivan, Veli Kavlak isimlerini transfer dönemi başlamadan evel, sezon bitmeden evel burada duymadınız mı? Bu isimler burada yazıldıktan sonra kendi platformlarınızda bu oyuncuyu tartışmadınız mı? Biz burada yazdıktan sonra "Oyuncuyu tanımıyoruz, lütfen anlatırmısınız?" diye belirtmediniz mi? Bizim haberimizi kendi portallarına/forumlarına/bloglarına çalıp, üzerini süsleyip, püfleyip haber yapanlar bugün gelip utanmadan hangi yüzle, hangi hakla ve karakter ile bizlere iftira atma cehaletinde bulunabiliyorlar, merak etmemek, hayrete düşmemek elde değil.

ScoutGS web sitesinde bu haberin bulunduğunu ve oradan çaldığımızı, çırptığımızı; uA-Forum sitesinde bu haberin olduğunu ve ordan çalıp, çırptığımızı; Turkspor'da gördüğümüzü ve çalıp çırptığımızı ve son olarak GSBasket'ten basketbol haberlerini çaldığımızı söyleyen cahillere sesleniyoruz. Bugüne kadar futbol şubesi başta olmak üzere tüm branşlardan gelişmeleri, haberleri blogumuzdan takip etmediniz mi? Amacımız kesinlikle ScoutGS, GSBasket, uA-Forum veyahut Turkspor gibi siteleri karalamak değildir, olmamıştır, olmayacaktır. Elbette herkesin, her platformun veya haber yapanların kendilerine yakın olan, ulaşabildikleri kişiler vardır. Biz bunlara saygı duyuyor ve kendilerine çalışmalarında başarılar diliyoruz. Bizim bildiğimiz veya bilmediğimiz diğer tüm sitelerinde emekleri adına kendilerine teşekkür ediyoruz.

Ekibi tanımayanlar var; ekip hakkında bilgisi olmayanlar var anlaşılan. İnsanlar böyle sağdan soldan çaldı, çırptı diyorlar ki; Galatasaray bayan basketbol şubesine en yakın web sitesi FCN BLOG'tur. Bunu taraflı, tarafsız herkes gönül rahatlığıyla söyleyebilir diye düşünüyoruz. Bunu inkar etmek ahmaklıktır, kıskançlıktır veya çekememezliktir. Son dönemlerde de Voleybolmagazin web sitesi ile birliktelik içersinde voleybol takımımız adına çalışmalar yürütülmektedir. Salsabasket ise dost blogumuzdur ve kendilerinden alınan bilgiler, dedikodular, iddialarda blogta her zaman belirtilmektedir. Bunu blogtaki yazılarımızda görebilirsiniz. Diğer haberler veyahut şubeler adına herhangi bir web sitesi, blog, portal ve forum sitesiyle herhangi bir alakamız bulunmamaktadır.

GSBasket sitesinden basketbol haberlerini çaldığımızı söyleyen cahillere söylüyoruz. Bahsettiğiniz platforma girin bir bakın bakalım, kimin haberi nerede yayınlanıyor, kimin haberi konuşuluyor. Bilmeden, görmeden, okumadan yorum yapmayın! Bayan basketboldan tutun, erkek basketbola kadar gerek Twitter, FriendFeed, Formspring ve Facebook sayfalarınmız gerekse blog sayfamızdaki haberlerin kimler tarafından, nasıl takip edildiğini görmüş olursunuz. GSBasket ile hiç bir sorunumuz yoktur, olmamıştır ve olmayacaktır. Amma velakin birileri gelipte "GSBasket'in haberini çaldınız" derse ortalık biraz değişir. Bugüne kadar bahsi geçen platformda bulunan kişiler her zaman buradan aldıklarını ima ederler, belirtirler. Kısacası FCN BLOG ve GS Basket basketbol şubesine nasıl yararlı oluruz, nasıl fayda sağlarız diye işler yapan insanlardan kuruludur. Basketbol şubenin içindeki herkes tanır bu kişileri, aksini iddia eden varsa Florya'da sorsun.

Galatasarayımız hakkında futbol transferleri hakkında ortaya atılan çirkin iddialar artık basketbol branşınada yansımış ve her zaman burada özel haber yapan blog ekibine katkıda bulunan kişilere de iftira atılmıştır. Blogun bu duruma gelmesinde büyük emekleri olan, kimsenin giremediği idmanlara girerek takımdan haber veren, takımla 7/24 birlikte yaşayan, özel haberler-röportajlar yapan; bu işi profesyonelce yapan ve Galatasaray bayan basketbol şubede yakın dönemde asistan antrenörlük yapacak olan Barış (Çamur) kardeşimize karşı ciddi anlamda terbiyesizlik edilmiştir. Galatasaray bayan basketbol takımında kime sorarsanız sorun bu ismi hepsi tanır, hepsi bilir. Galatasaray erkek basketbolda oyuncular dahil bir çok kişi bilir bu ismi. Basketbol haberlerinin çalıntı olduğunu ima etmek, çalıntı olduğuna dair görüş bildirmek cehaletin elinde bayrakla koşturanıdır.

Kısacası son dönemlerde ayyuka çıkan transfer haberleri yalnızca bir portalda veya bir kişinin bilgisinde olacak diye bir durum yok, olamaz zaten. Elbette yıllarını bu camiaya verenler bu şubenin içinde olanlar birşeyleri bilirler, duyarlar, görürler yada.. Geçtiğimiz yıl transferlerden formalara kadar tüm detayları burada öğrenmediniz mi? Bu yıl yine devre arasında tüm gerçekleri, yaşanacakları buradan öğrenmediniz mi? Sezon itibariyle oyuncularla yapılan görüşmeler, gidişat hakkında tüm branşlardan haberleri buradan öğrenmediniz mi? Sezon sonu itibariyle bir çok şeyi buradan duymadınız mı? Bunlardan hangisini yalanlayabilir, inkar edebilirsiniz. Kısacası iftira atacak kadar bilgisiz olmayın önce biraz araştırın sonra ortaya birşeyler koyun ve öyle yorum yapın. Kişiliksiz ve karaktersiz olmayın; insanların emeklerine saygı gösterecek kadar asil olun. Kendinize gelin, sapıtmayın. Sapla, samanı karıştırmayın!

Galatasaray Spor Kulübü'nde başta futbol olmak üzere tüm branşlardan haberleri vermeye devam edeceğiz. Burada yazılan herhangi bir haber bir yerden alıntı olduğunda zaten altında eşşek kadar yazıyor "şurdan alıntıdır" diye. Bunu görmemek mümkün değil, görmek istememek mümkündür. Çıkarlarınıza göre konuşmayın, çıkarlarınıza göre hareket etmeyin. Blogun bir köşesinde tek bir reklam gördüyseniz bugün yada en ufak bir reklam dahi aldıysak söyleyin kapatalım bu blogu. Hiç bir çıkar veya kazanç olmadan, tamamen gönüllü ve amatörce yapılan bu işe, verilen emeğe, dökülen tere birazcık saygınız olsun. En azından kişiliğiniz ve şerefiniz için ortaya birşeyler koymak isteyen insanlara saygınız olsun, şerefiniz için...

Bugüne kadar bu tür iddialara hiç bir zaman cevap vermedik ama ortaya emek koyan ve o şube için çalışan 7/24 görev yapan kişilerin haklarını yedirecek kadar da şerefsiz değiliz. Başta basketbol şubenin içersinde görev yapan ve bu iddialar üzerine blogu bırakma kararı alan Barış kardeşim olmak üzere, sadece FCN Blog'un değil, herhangi bir blogun yada web sitenin editörüne dil uzatmanın kimseye hakkı yoktur. Galatasaray bizimdir, Galatasaray hepimizindir! Herkesin ortak çabası Galatasaray'dır. En üstteki yöneticisinden tutun, evinde radyodan takip eden Galatasaraylı kadar herkes eşit şekilde Galatasaray'lıdır. Blog ekibimiz hakkında bu tür iddiaların ortaya atılmaması dileğiyle.

Saygılarımızla,
FCN BLOG EKİBİ

NOT: Açıklamamız 23.59'a kadar blogun en tepesinde yer alacaktır.

7 yorum:

  1. herşey iyi güzel haklısınız ama ben başka bi şey sormak istiyorum. siz burada saygı değer bir iş yapıyorsunuz ve gerçekten emek verildiğide her halinden belli. bu tarz mesajlarınızıda transfer dönemlerinde üzerinizde artan baskılardan dolayı bir kaç kez okuduğumu hatırlıyorum. diğer yorumlarda da reklam almadığınızdan bahsediyordunuz. benim anlamadığım reklam almak, bu emeğinizden para kazanmak ayıp mı? bu düşüncenizi saçma buluyorum açıkçası.

    YanıtlaSil
  2. Allah sabir versin sizlere sevgili FCN BLOG ekibi.. iyiki varsiniz... bøyle køpeklerle ograsmak gercekten kolay olmasa gerek!! inaniyorum bu køpekleri bir gun yok ederiz hep birlikte ama o gune biraz daha var gibi simdilik... saygi ile kalin, gununuz fotbol ile dolsun:)

    YanıtlaSil
  3. FCN Gerek bile yoktu bu yazıya bence. Zaten sizi karalamak isteyen adam bu kadar uzun bir yazıyı okumaz, daha önce okusaydı sizi karalamaya kalkmazdı. Siz yine bildiğiniz yolda devam edin, canınızı da sıkmayın boş yere...

    YanıtlaSil
  4. Bencede gerek yoktu kim ne düsünürse düsünsün. Gecen yazda yazdigim gibi sizin Futbol yazarlariniz hosuma gidiyor cünkü benim gibi Galatasarayli oldugunuz yüzünden. Futbolda bilginiz yokmu var ama öyle Basketbolda veya Volleyboll veya öbür branslarda oldugu gibi dogal olarak olmuyor. Ama Basketbolda ve Volleybollda size laf atmak kimsenin haddine düsmes. Ben her sorana derim Volleyboll, Basketboll, GSin ic isleri (medicalpark örnegi), GS'da sorunlari vsvs bu site birebir verir cünkü kaynaklari saglam adamlar gercek aslan ama Futbol'da yorumlarini, analizlerini okuyabilirsin cünkü adam akili yaziyorlar ama öyle su transfer olacak su olmayacak icin takip edeceksen etme. Zaten Futboldan ibaret bir Külübüz biz. Bazi kuslar bugün basariliyiz diyorlar, bir Müzemize gelsinler görsünler Ülker ve Abadem olmasa kimin kupasi fazla... Neyse böyle ufak tefek seylere takilmayin siz isinizi sürdürün. Basketbol, Volleyboll, icerde neler oluyor, Futbol analizleriniz vsvs... bunlari okumak sevkliydi... durmak yok, yola devam gencler :)

    YanıtlaSil
  5. FCN blogla tanısmam yaklasık 5-6 ay once oldu ve acılıs sayfam yaptım baska birsey demek istemiyorum ...Bahsettiginiz ScoutGS daki yorumları bende okudum sadece gülümsedim :)
    Kapatmak mı aslaaaa ...!!
    Yolaaa devammmmmm .
    Antalyadan Sevgilerrr..

    YanıtlaSil
  6. Transfer döneminden transfer dönemine okuyan çok insan var. Ben de bir transfer dönemine girmeden hemen önce tanıdım bu blogu. Orda yazılan sitelerin çoğunu takip ediyorum. Aynı haberleri onların hepsinden daha erken veriyorsunuz genellikle, bazen zıtlaştığınızda oluyodu. Ama bundan önce sadece 1-2 olayda yanıldınız. Biri geçen seneki Sercan olayı. Ara transfer dönemini sanıyorum sıfır hatayla kapadınız. Bu transfer döneminde zaten resmen dediklerinizin çoğu geldi sanırım 1-2 tanesi kaldı. Bunun dişında pek bişey olmadı. Sizi 1-1.5 yıldır okuyorum. Çok samimisiniz saha harici(ÖR:gstore t-shirt rezaleti, korsan alma aldırma) yazılarınız son derece mantıklı. Futbol dışı sporlara da önem veriyorsunuz. Transfer, sponsor gibi konularda üstünüze yok. Hiç kafanıza takmayın gerçekten işinizin hakkını veriyosunuz !

    YanıtlaSil
  7. 1993 doğumlu Adana Demir'den Ibrahim Selen'i aldık sanırım. Size gelen bir bilgi yok mudur ?

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.