Pazarlık değil bu başka birşey..

Chelsea 8 milyon istiyor transfer görüşmesine oturmadan evel, sende hele bir görüşelim diyorsun. Sen pazarlık yapıp 6'ya düşürüyorsun ama 5 vermek için diretiyorsun. Bir haftadır da ha bitti ha bitecek diye bekletiyorsun, birde üzerine 5 milyondan da aşağıya çekip bonservis için 4.5 milyon euro vermeye çalışıyorsun. Bunun adına çingene pazarlığı bile denmez, çok öte birşey bu. 3 gün içersinde Fenerbahçe gelip transfer masasına oturuyor, Chelsea 8 isterken 5 milyon eurosu peşin olarak 9 milyon euroya Stoch'u alıyor. Vallahi helal olsun, başka birşey söylemeye gerek yok. Tebrikler Adnan Sezgin, teşekkürler. Bildiklerimizi bir kez daha doğruladığın ve ne kadar beceriksiz olduğunu kanıtladığın için. İstifa ettiğin gün Şampiyonlar Ligi'ni almış kadar sevineceğim, hatta adağım olsun bir kurban keseceğim.

Fenerbahçe'ye ve Türk futboluna Miroslav Stoch'un hayırlı olması dileğiyle..

51 yorum:

  1. bu söylenenlerden sonra adnan sezgin ve yönetim hakkında başa yoruma gerek yok

    YanıtlaSil
  2. diğer başlıktada yazdığım gibi adnan sezgin gibi bir MEGA TRANSFER uzmanı varsa transferin başında bu sene çok gülecez demektir..

    veli'yide fb forması ile görürsek şaşırmamak lazım artık..

    YanıtlaSil
  3. FCN ben de Adnan Sezgin istifa ettiği gün tura çıkacağım. Dos Santos ile artık mutlaka ve mutlaka anlaşılması lazım. Stoch denen adam belki iyi bir topçu ancak 100 kere bana kimi alırsın deseler Dos Santos'u gözüm kapalı seçerim. Hem de Şu 9 milyon euronun bu adama verildiğini düşününce. Ondan çok daha kaliteli, yetenekli bir oyuncuya aşağı yukarı bu para verilerek bonservisini alacağımızı da düşününce, bu Stoch'a hiç üzülmedim açıkçası.

    Tabi bu yazdıklarımın hepsi Dos Santos alındığı takdirde geçerli. Artık kulübün silkelenmesi ve kendi bünyesindeki ileride Dünyanın en büyük futbolcularından birisi haline gelecek olan bu adamın bonservisini alsın.

    Bu konu hakkında bir duyum veya haber varsa paylaşırsan sevinirim.

    YanıtlaSil
  4. Bu transferi Adnan Sezgin'in değil Haldun Üstünel'in yönettiğini herkes yazıyor. Anlamsız bir post olmuş. Ayrıca her futbolcunun değeri almak isteyen kulüplere göre şekillenir. O kulüplerin bütçesi de önemli. 8 verecek olsak Gio'yu alırız.

    YanıtlaSil
  5. Bu transfer işiyle ilgilenen Haldun Üstünel diye geçiyor heryerde her kimse ilgilenen bu kadar cimri bir yaklaşım olamaz.

    YanıtlaSil
  6. nereden çıktı bu adam yine piyasaya? haldun üstünel ne yapmakta??

    YanıtlaSil
  7. adnan sezgin in klubümüz için yaptığı icraatlar artık yeterlidir. 1 aydır uğraştığımız bir oyuncuyu karşı yaka iki günde alabiliyor ise buna diyebilecek hiç bir şey yoktur. Bu kadar basiretsiz olunmamalıdır. tmm kabul bizden çok daha yüksek bonservis bedeli ödeyip aldılar ama sizinde dediğiniz gibi çingene pazarlığı yapacak bununda suyunu çıkaracak bir camia olmamalıyız. Bizim anlı şanlı tarihimize kara leke süren adnan sezgin in kellesi artık ne pahasına olursa olsun istenmelidir. 20 küsür milyon galatasaray taraftarının bir adnan sezginle başa çıkamıyacağını kimse söylemesin adnan sezgin artık klubün içinde barınmamalıdır. 1 ay boyunca yaptığı seyahetler boyunca klüpten aldığı harcırahı eklese transfer teklifindeki ücret tavanına çoktan bitmişti bu transfer. Artık bilinçlenelim, bilinçlendirelim yeni Gökhan Gönüller, Miroslav Stoch lar olmasın...

    YanıtlaSil
  8. İşin bu noktaya gelmesi zaten başlı başına bir hata.. Allah aşkına bildiğimiz, takımın fıtratını çözen, rijkaardın istediği, ha gel desen gelecek santos 6 milyon euro'ya getirilebilecekken biz neden maceralar peşinde koşuyoruz.. Belki opsiyonunu da kaybettik bilemiyorum ama dünya kupasında parladıktan sonra 15-20 milyon euroluk rakamlara totthenam bu adamı satarsa sayın yönetim hesabını nasıl verir.. Bana bu daha çok koyuyor sen elindeki adamı bırak macera ara !

    YanıtlaSil
  9. Yok artıkya böyle bi' şey olamaz ! Stoch veya başka bir futbol kim olursa olsun sen Galatasaraysın nasıl böyle bir amatörlük yaparsın var mı böyle bir şey ! O futbolcu isterse amatör ligden olsun sen alamıyosun var mı böyle bi' şey ya çıldıracağımya .................

    YanıtlaSil
  10. Arkadaşlar,

    Ben Stoch'u yeterince istemediğimizi düşünüyorum. Bildiğim kadarıyla toplamda 2 kere İngiltere'ye bu adamın transferi için gidildi ve bir türlü pazarlık bitmedi. Çok istense daha ilk gidişte bu iş bitmez miydi? (Ara transfer dönemindeki Jo ve Dos Santos örnekleri gibi)

    Diğer taraftan işin arkasında Adnan Sezgin & Haldun Üstünel çekişmesi var mı diye düşünmeden edemedim. Şu transfer başarısızlığı Adnan Sezgin üzerine tüm tepkileri bir kere daha çekecek. Bu sırada açık konuşayım kendisinden hiç haz etmiyorum, adı şike söylentisine karışmış bir adam neden senelerdir yöneticidir bilinmez.

    Medyamızda yarın bir takım yazarlardan "Sezgin başaramadı, sihirbaz Haldun bu işlere el at" diye çağrılar bekliyorum. İşin özeti iç hesaplaşmalar ve tartışmalar yüzünden sezona iyi bir giriş yapamayacağız gibi gözüküyor. Umarım sorumlu yöneticiler egolarını biraz tırpanlayarak Galatasaray'ı ön planda tutmaya başlarlar.

    YanıtlaSil
  11. Bu transferle ilgilenen 1 haftadır ingiltere'de olan Haldun Üstünel.

    Adnan Sezgin burada...

    YanıtlaSil
  12. Para yok işte kısaca burdan anladığımız bu ..artık hayal kurmayalım fazla..geçen seneki transferlerin sonucunda şampiyonlar ligine kalınamayınca acısı bi yerden çıkacaktı maddi kayıbın..önümüzdeki 2 seneden çıkcak işte..

    Bu sene gelecek vadeden , görev adamı , uygun fiyatlı oyuncular alıcaz..büyük ihtimalle seneyede öyle..

    dünya kupası sonrasında keita , elano ,servet ,arda 4 lüsünden bir-ikisi satılırsa anca bütçe çıkacaktır ama onunda hepsini harcıkalarını sanmam..yine uygun fiyatlı bir oyuncu ÇIKARSA transfer yapacaktır yönetim..

    Gio'nun bonservisini alacaklarınıda hiç sanmam..Adnan sezgin varken bırakın gio'yu veli kavlak'ı bile alamayabiliriz..

    he fener kalkıp'da gio'yu da alır mı ?? aziz bu belli olmaz..

    YanıtlaSil
  13. Haldun yalnızca görüşüyor yani eskisi kadar serbest, rahat değil. Adnan Sezgin para muhabbetlerine giren adam rolünde bu sezon.

    YanıtlaSil
  14. Rezalet baska birsey degil tebrik ederim bu ise girenleri ve rezil olanlari.büyük ihtimal chelsea 3 milyon euro verin sizin olsun dese,bizim yöneticiler kusura bakmayin 2.5 verebiliyoruz derdi,chelsea illallah dedikten sonra alin gidin su adami para mara istemiyoruz dedi an ,bizim yöneticiler olmaz ,galatasaray da oyniyacak öyle kolaymi birde üstüne para istiyoruz derdi chelsea ye.

    bu darbeden sonra büyük ihtimal cok sacma bir yabanci transfere hazir olun derim.

    YanıtlaSil
  15. para işlerine artık tamamen adnan sezgin bakıyorsa bonservis istenen adamlarla neden ilgileniyoruz anlamadım.bu yaz boşta birçok futbolcu var verelim istedikleri paraları gelsinler.en baştan hataymış stoch için bu kadar uraşmak.bunun adı ayranımız yoksa içmeye neden gideriz tahtırevanla ...

    YanıtlaSil
  16. ah haldun ah adnan dimi? bırakın bu işleri.. stoch transferi için gol yemiş gibi hissedenlerin şişkinliği bu.. ne olacak fenere gittiyse.. yabancı transferi bu, bulunmaz hint kumaşı değil ki.. dünya üzerinde o fiyatlara daha neler neler var rahatlayın artık...

    YanıtlaSil
  17. sorun yok...mehmet topuzu alsak dedik..şuan alamadığımıza seviniyorum..okan koç lar gibi..adamların tabiatı bozuk isterse messi yi alsınlar bişey olmaz..bize kanat oyuncusu değil çift yönlü ön libero lazım..azizin son çırpınışları bunlar..

    YanıtlaSil
  18. Stoch kimdir, nedir, ne başarısı vardır ki 5m euro dan fazla etsin. Bu sene Hollanda liginde parlamıştır o kadar. Milli takımda ne başarısı var, Avrupa liginde ne yaptı? Ben Hollanda liginde ne adamlar gördüm senelerce şov yapıp başka lige transfer olur olmaz yok olan..

    Şimdi Fenerbahçe aldı diye bu laflar nedir? Biz ederinin maksimumunu verdik, onlar parayı sokağa saçtı, günlük başarı olarak görülebilir medya sayesinde ama resmin bütününe bakarsak gayet sağlıklı karar verdiğimiz apaçık ortada.


    Tabi ki 5m euro dan aşağıya çekilmeye çalışılacak ücreti, o paradan fazlasını verseler şahsen üzülürdüm hatta o paraya bile üzülürdüm, bu kadar büyütmeyin gözünüzde.

    Arda Hollanda liginde Stoch un takımında Stoch un mevkisinde oynasın 5 le çarpar o istatistikleri, Galatasaray ın sokağa atılacak parası yok, diğerlerinin eziklik ve kompleksle yaptıkları bu saçmalığıda lütfen bu tartışmalarla haklı duruma getirmeyin.

    Ben Stoch gibi kendini kanıtlayamamış bir adamı 5m euro nun altına düşürmek için pazarlık yapandan değil 9m euro para verenin yöneticilik vasfından şüphe ederim.

    İnanın Chelsea yöneticileri bir taraflarıyla gülüyorlardır şu an.

    YanıtlaSil
  19. yabancı olduktan sonra aynısı hatta daha iyisi bulunur.ne yapacaktık hem 9 milyon euro mu verecektik stoch'a? her zamanki fener savurganlığı işte.guiza'ya 18m veren takım.

    YanıtlaSil
  20. Anlamsız bi sinir mevcut bu postta. göbekte 2 tane kara delik varken bu bölgeye transfer yapmak , helede transfer için ayrılan bütçenin bu kadar az olduğu bir sezonda bütün parayı heba etmek ne kadar doğru olurdu acaba?

    YanıtlaSil
  21. Bu transfer GS yönetimi tarafından Haldun üstüneli safdışı bırakma operasyonudur ve kasıtlı yapılmıştır.Yönetimin istifa etmesini ve Yiğit Şardan ın Başkanlık koltuğuna oturmasını istiyorum.Onun vizyonu polattan çok daha büyük

    YanıtlaSil
  22. Buradaki olayımız neden Stoch'u 9 milyon euroya almadık değil; 3 haftadır neyin pazarlığı bu? anlamına gelen bir sitemdir.

    Elin adamı gelip 2 günde adam alıyor, sen 3 haftadır uğraşıp duruyorsun. Paran yoksa hiç oturma o masaya, hiç girişme bu işe.

    Stoch potansiyeli çok yüksek olan bir adam, kimse kendisini kandırmasın. Chelsea scoutları izleyip 16 yaşında bir adamı takıma alıyorsa bu adam yeteneklidir, yıldız adayıdır. DK öncesinde böyle bir adamın transferini bitirmek başarıdır. 3 haftadır bir adamı transfer edememek başarısızlıktır.

    YanıtlaSil
  23. Mevcut yonetimden umidimi kestim, iki sezondur yasanan skandallar yetti de artti bile.

    YanıtlaSil
  24. 28+ bi ünlü oyuncu alınır bunlar unutulur nasılsa bu yönetim ve adnan sezgin geldiğinden beri hep bunu yapmıyolarmı nasılsa 5 milyon vermediği için kaçan 21 yaşındaki stoch un acısnı unutturmak için 10milyona sercanı alırlar

    YanıtlaSil
  25. Transfer edememek başarısızlıktır lafına katılmıyorum. Bir malın değerini alıcısı belirler. Kanatları Keita-Arda belki dos santos olacak bir takımın Stoch'a 9 milyon euro vermesi veya parasını daha da düşürmek istemesi normaldir. Sol açık olarak Uğur Boral (bir ara ümit özat) sağ kanadı da Deivid olan bir takımın 2-2 fiyaskosunun ardından bunu yapması normaldir. Sakin olmak lazım. Mehmet Topuz'a verdikleri paraya bakalım mesla..

    YanıtlaSil
  26. @milanbarossa

    skandallar?
    nickine bak önce. milan baros'u bu yönetim getirdi...
    ya nickini değiştir ya da inamoto'lar gelince mutlu ol.

    YanıtlaSil
  27. Paranı çöpe atmamak isteği kötü yöneticilik değildir.
    Galatasaray sakin bir politikayla takımına katmaya çalışıyordu/çalışmıyordu futbolcuyu. Sonuçta her oyuncunun makul bir ederi vardır. Valencia Mehmet Topal'ı kaç paraya aldı?
    9 Milyon Euro az bi rakam değil,hollanda liginde patlama yapan her oyuncuya bu paralar ödenmez. Çok yumuşak bir futbol oynanıyor o ligde.
    Lafın özü başından beri istemediğim bir adamdı zaten bu kadar para verilmesi saçma olurdu hayırlı olsun Fenerbahçe'ye.

    YanıtlaSil
  28. Fenerbahçe'ye gitmesine gerçekten üzüldüm.İyi bir oyuncuydu zamanla ne kadar kaliteli olduğunu göreceğiz.

    Gerçekleri görmek lazım.Fener iyi iş yaptı.

    YanıtlaSil
  29. Türkçe'de iki nokta yoktur sevgili yazar.

    YanıtlaSil
  30. Cingene pazarligiyla elimizden kacirdigimiz kacinci oyuncu bu? Serkan? Gokhan gonul? Tuncay sanli?
    Yeter ama iki kurus icin bu kadar pazarlik yapilmaz. sakin kimse iki kurus 9 milyon degil denesin. O rakama fener cikmistir. Sen ilk seferde 5 taksit felan demesen alirdin adami.
    Artik aslantepeden de para geliyor kimse artik eski galatasaay transfer donemine dondurmesin bizi.
    adam gibi adam alin iki uc kurusun hesabini yapmayin

    YanıtlaSil
  31. Stoch fenere toplamda 18.5 m euro'ya maal oldu.Yıllık 3m euro'dan 4 yıllık sözleşme imzaladılar.Chelsea'ye de 6.5m euro verilmiş.

    Bence biraz fazla.

    YanıtlaSil
  32. 18.5m euro belki biraz fazla gözükebilir,ama yarin dünya kupasi basliyor,orda kendini gösterebilirse fiyati iki katina cikar bu futbolcunun,stoch alsak herkes mükemel transfer derdi heralde,fener aldi diye adami yerin dibine sokmak gerekmiyor bence.5mio euroya ikna olmus bir chelsea varsa daha ne bekliyorsun ,ben bunu anlamiyorum.bakalim bizimkiler simdi nasil bir transfer yapacak ,grellami?su saaten,ve bu fiyasko dan sonra kimseyi tatmin etmez bu transfer

    YanıtlaSil
  33. Yıllık 3 milyon euro vermişler adama...
    Sen elinde kendi kaptanına bu ücreti veremezken 20 yaşında birine bu ücretleri vermek doğru değildi zaten...

    Bir de her ne kadar bende çok sevsem de Haldun Üstünel'i tanrılaştırıp diğerlerini kötüleştirmenin mantığı ve açıklaması yok... Adnan Sezgin de bu işin pirlerinden birisidir... Haldun Üstünel'in başarısı kadar hatta belki de daha fazlasında onun da imzası vardır... Fakat duruşu sebebiyle insanı kendinden soğutur ve değeri anlaşılmaz...

    Bu yüzden bu transferin olmaması Adnan Sezgin'in başarısızlığı ya da Haldun Üstünel'in küstürülmesi değildir... Galatasaray'ın maddi durumu yüzünden ve buna ekstra olarak kişiliksiz bir ezeli rakibin futbol piyasasının içine etmesi ( 1 sene sonra kontratı bitecek oyuncuyua 9 milyon Euro ne demek!!) sebebindendir...

    Ayrıca 4-4-2'de tam performans bir Stoch Fenerbahçe'ye ne kadar katkı verebilecek ? Ve bu nasıl bir transfer politikasıdır anlamak mümkün değil...

    YanıtlaSil
  34. Hiç merak etmeyin. Stoch yerine yine 31-32 yaşında gelecek vaad eden bir dünya yıldızı bulurlar 1-2 milyon euro'ya, e mevcut kadromuz da zaten süper, sakatlıklar da olmazsa seneye biz kesin uefada final oynarız (her sene oynadığımız gibi). Vizyonumuz büyük sonuçta. Lig bizim için bir ölçüt değil(her ne kadar alamasak da-yanına bile yaklaşamasak da)Bizim hedefimiz şampiyonlar ligi.
    Büyük bir takımın sahip olması gereken bütün yeteneklere sahibiz; servet, sabri, mustafa, ayhan, barış...Böyle uzay futbolu oynayan futbolcularımız arasında stoch zaten başarılı olamaz. :D
    Şaka bir yana şöyle bir şampiyonlar ligine oynayan takımların oyuncularına bakınca barca, juve, real, bayern, inter, milan,ingiliz devler...vs avrupa kupalarını kazanmanın (UEFAyı bile)ne kadar zor birşey olduğu belli. Özellikle de başarıda istikrar isteniyorsa.
    Bu başarı böyle oyuncularla gelmez doğruya doğru.
    O zaman ya 30-40 milyon a oyuncu alıcaksın paraya kıyacaksın, paran yoksa da öyle avrupa,şampiyonlar ligi falan atıp tutmayacaksın. Önce gidip ligi kazancaksın,sonra türkiye kupası (adım adım)sonra kazandığın parayla takımı geliştirip avrupada şansını deneyeceksin. Lig 3.sü olup avrupa da finali göreceğiz demek hayal.

    YanıtlaSil
  35. Adamların sadece Stoch için verdiği bonservis ücreti bizim bu sene transfere ayırdığımız bütçeden fazla. Açıkacası bu kadar büyük paralar vererek Stoch'u alamazdık. Belli bir limitin üstüne çıkacağımızı düşünmüyorum. Eğer ortaya bir kulüp çıkar senin önerdiğinin iki katını verirse sen sadece izlersin. Bizde sadece izlemekle yetindik. Para olmadıkdan sonra ona buna laf vurmanında bir anlamı yok. Bugün başkanın ağzından Kewell'ın kalabileceğini duydum o da muhakkak taraftarın gönlünü hoştutmak içindir. Stoch gitti artık tartışmanın bir anlamı yok, gidene değil bize gelecek olana bakalım

    YanıtlaSil
  36. artık alın dos santosun bonservisini çok geç olmadan.

    YanıtlaSil
  37. Eyvallah FCN Süper Yazi, En Azindan Merakimi Giderdiniz. Rakamlari Cok Merak Ediyordum

    YanıtlaSil
  38. @spooky

    sevgili arkadasim, nickim icin senden izin alacagimi zannetmiyorum. milan baros bu yonetimin yaptigi sayili dogru seylerden bir tanesi. bu yonetimi ne zaman elestirmeye kalksak, tek argumaniniz inamoto oluyor. inamoto donemini ozleyen yoktur elbette, ancak bu adnan polat yonetiminin herseyi dogru yaptigi anlamina gelmez. skandallari sayayim, basta cemal nalga olayi, hakan sukur'un gecenlerde yaptigi aciklamalar, parasini alamayan futbolculara kufreden yoneticiler, galatasaray'in haklarinin hicbir sekilde korunamamasi, harry kewell giderken serdar ozkan'in alinmasi, adnan sezgin denen adam daha sayayim mi...

    YanıtlaSil
  39. Bize kanat oyuncusu değil defansif ortasaha lazım, eğer sınırlı bir bütçemiz varsa değil bu kadar büyük rakamlar bir kuruş bile harcanmamalı kanat oyuncularına. Zaten elimizde şuan için Arda-Keita ikilisi var kanat için. Önde Baros-Elano-Arda-Keita dörtlüsü değişmez olucaktır bize gereken arkada Ayhan-Barış-Topal oynattığımız yere 2 tane çok kaliteli orta saha oyuncusu.
    Bu 2 ortasaha takviyesi gelirse alternatif kanat oyuncusu da alsınlar alıyorlarsa...

    YanıtlaSil
  40. Adnan Polat bir kez daha Arda'nın çok büyük ihtimalle takımda kalıcağını söylemiş. Keita zaten %90 kalıyor. Takımında Keita-Arda-Elano varken stoch'a o kadar para dökülmez.

    Böyle olmalı zaten sırf Fenerbahçe alamasın diye transfer yapılmaz. Konuşursun kendine uygun şartlar oluşursa alırsın oluşmazsa almazsın. Galatasaray o kadar parayı verip Stoch'u alsa ve sonra 2 tane orta sınıf ortasahayla lige başlasa ben daha çok üzülürdüm.
    Bize üst düzey DMC-MC lazım 2 tane.
    Emre Çolak'ın neyi eksik Stoch'tan?

    FCN ortasaha transferiyle ilgili bir bilgi dedikodu var mı elinize ulaşan gerçekten geri kalanı umurumda değil.

    Bir de Sinan Bolat ile ilgileniliyor mu yada bir kaleci transferi yapılıcak mı Galatasaray'da bununla ilgili bir yazı yazarsanız sevinirim.

    YanıtlaSil
  41. Bir de yazmayı unutmuşum,yarın dünya kupasında parlarsa denmiş;
    1-) Dünya kupasında parlama şansı çok az çünkü Slovakya ile oynayacak. Muhtemelen gruplardan bile çıkamayacaklar.
    2-) Bunun bir de diğer tarafı var ya Dünya Kupasında hiçbi etkinliği görülmezse?
    3-) Chelsea gibi bir takım düşünemiyor mu Dünya Kupasının geldiğini, bekleyip dünya kupasından sonra değerlendiricez diyebilirlerdi ama onlar da dünya kupası öncesi ellerinden çıkarmaya karar vermiş bu futbolcuyu.

    Ben Stoch kötü futbolcudur demiyorum,sadece Hollanda liginde yaptıkları o kadar da önemli değil diyorum. 13-14 gol atılan maçlar oluyor o ligde.
    Yarın TSL kasapları ayağını eline verirlerse şaşırmayın.

    YanıtlaSil
  42. inşallah bu tranfer gio ya dönmesi sağlar galatasarayin çünkü türkiyede oynarken gördük ki gio stochdan daha kaliteli ama yeni macere arıcamıza eminim rijkard balayıdan dönde şu işe bi el at aldır şu gio yu:D

    YanıtlaSil
  43. ve Fenerbahçe'nin Stoch transferi...
    Hani şu Galatasaray'ın listesinde olan, günlerdir görüştüğü, ama damdan düşen Fener'in fahiş bir fiyat çekerek (€9M) aldığı.
    Galatasaray'ın €5M teklif edip, bunu da bilmem kaç parçaya bölme çalışmalarını anlıyorum:)
    saçacak para yok, sıkı pazarlıkçıyız kulüp olarak.

    E be Fenerbahçe, dünya üzerinde futbolcu mu kalmadı da, 3 yöneticiyle bir gecede İngiltere'ye inip Chelsea'ye de, çocuğa da 2 misli para teklif ediyorsun ?????
    belli ki, 5dk.lık şampiyonluğu unutturmak için atılmış bir adım.

    marketing dersinde bir örnek vermişti hocamız.
    mc donalds bir şube açacağı zmn gerekli araştırma ekibini kurar ve bu ekiple ayrıntılı fizibilite çalışması yaparmış.
    bu sayede açılan bir dükkanın kar etmeyerek kapanması çok nadir görülürmüş.
    bunu bilen burger king, bu alanda hiç yatırım yapmaz, mc nereye şube açmışsa 100 metre çevresinde bir dükkan bulup, tutarmış. "nasıl olsa mc bunun fizibilitesini iyi yapmıştır" diyerek.
    etrafınızı gözlemleyin, herhangi bi mc donalds çevresinde hmn bir burger king vardır.

    e be Fenevbahçe yöneticileri..
    hiç mi onurunuz yok,
    hiç mi scout ekibiniz yok,
    hiç mi kendi portföyünüz yok,
    hiç mi kabileyetiniz yokta, Galatasaray'ın bulup çıkarttığı bir adama teklif götürürsünüz. bre acizler... bre burger king kafalı ahtapotlar...

    YanıtlaSil
  44. artık bu saatten sonra bizim için yapılacak tek şey dos santosun bonservisini almak ve orta sahaya da emana tarzında kuvvetli ve iyi top yapabilen bir orta saha almak..bu iki oyuncu için paraya kıydığımız taktirde geri kalan mevkilerde çok büyük problemler yaşamayız gibi gözüküyor..bir de serveti satarsak ondan gelen parayla genç ve yabancı bir defans oyuncusuna yatırım yapılabilir..ancak acilen mehmet topalın gitmesiyle boşalan dmc bölgesine sağlam bir oyuncu almalıyız..yoksa bu sene çok daha büyük sıkıntılar yaşarız..hatta keşke bi kaynak bulabilsek de orta sahaya 2 adam alabilsek çünkü ayhan olsun barış olsun mustafa sarp olsun kesinlikle 4-3-3 ün orta sahaları olamayacak kapasitedeler..2 yeni orta saha+elano ilerde de arda-keita-baros takım tertibiyle mükemmel bir sezon geçirebiliriz..stochu kaybetmek bizi çok etkilemez yeter ki orta sahayı çok iyi transferlerle güçlendirelim..bir de kewell ile maç başına parasını arttırıp peşin parayı azaltma üzerine bir anlaşma yapılması planlanıyor gibi haberler var FCN..doğruluğu nedir acaba bir bilgi alırsanız lütfen bizimle de paylaşın..kewell gibi adam sağlıklı olduğu müddetçe bize lazım olan örnek bir isim...

    YanıtlaSil
  45. @fossa

    senin yuzunden fb aldi stoch'u. "aldik,alacagiz" demeseydin fb nin aklinin ucundan bile geçmezdi stoch transferi :)

    YanıtlaSil
  46. simdi tekrar yeniden GIO ya dønduk geldigi gunden itibarende hep kalmasini istedim acikcasi.. yanliz kafamdaki tek takinti su... opsiyon suresi bittimi yoksa 30 haziranda falanmi bitiyor? belki bizimkiler dusunmuslerdir dunya kupasindaki performansina gøre hareket ederiz diye falan.. bu konuda net bir bilginiz varsa cevaplarsaniz sevinirim Kaan abi ve ekibi.. :)

    YanıtlaSil
  47. fenerbahçe resmi sitesinden açıklama yapılmış 5.5 milyon euroyu 2 yıla bölüp ödeyeceklermiş..bide bazı gazetelerde bu transfer için başından beri fenerbahçenin devrede olduğu galatasaray'ın ise sonradan olaya dahil olduğu yazıo yuh yani artıkk yaa ..FCNBLOG biz mi yanlış biliyoduk..yoksa yine fener medyası mı?:D

    YanıtlaSil
  48. Tamamen Fener medyası arkadaşlar, yazılan bedellere inanmayın. Resmi sitesinden 2 saat evel yalanlayan adamlar :)

    YanıtlaSil
  49. Kısa boylu bir adam. Gayrı resmi olarak 165 cm olabilir. Fizik kötü. Bizim ligde gitmez böyle adam, dayanamaz. Bu kedinin ulaşamadığı ete mundar demesi anlamına gelmez kesinlikle çünkü bize bahsedildiği gibi sağlam ön liberolar lazım, Appiah gibi mesela. Üzülmenin alemi yok bu adam için sağlam iki orta saha sorunumuz çözer bizim. Ligin sonunda Stoch da, Aziz de Fener de hava civa olur. Alınsın iki iyi ortasaha bakın görün...

    YanıtlaSil
  50. Bence de Fener isterse Brezilya Milli Takımının ilk on birini komple transfer etsin, bir zamanlar Ümit Davala'nın dediği gibi "Fener'den cacık olmaz."
    Fener'den cacık olabilmesi için en az bir klüp başkanı,8-10 tane yönetici, en az 50-100,000 tane de insan evladı taraftar transfer etmesi lazım. Teknik direktörmüş,oyuncuymuş bunlar kolay işler.

    YanıtlaSil
  51. Tamam Adnan Sezgin kötü hemfikiriz ama Haldun Üstünel'de abartıldığı kadar iyi transfer yapan biri değil.
    2008 mart ayında gelmiş Adnan Polat. Yani transfer yapmamış ve şampiyon olmuşuz. Ardından Haldun ile geçen transfer sezonu olduğu zaman hiç şampiyon olamamışız. Sizcede garip değil mi ?
    Sadece isim alıyor Haldun ama takıma katkı yapan adam almıyor bence

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.