2010 - 2011 | Juan Pablo Pino v3.

Juan Pablo Pino resmen Galatasaray'da..
23 yaşındaki oyuncu 4 yıllık sözleşme imzalayacak.
Kolombiyalı oyuncu önümüzdeki günlerde kampa katılacak.
Sahi bir ara transfer iptal oldu diyenler vardı. Nerede onlar?

Blog ekibimizin 8 Temmuz'da yayınladığı analizi okumanızı öneririz.

5 yorum:

  1. Hayırlı olsun Tüm Galatasaray'lılara.Oyuncunun yeteneklerinden ve yaptıklarından hiçbir kuşkum yok.Sadece istikrarsızlığı var.Onuda takımımızda atacağını düşünüyorum.İsabetli transfer.Tekrardan hayırlı olsun.Umarım yararlı olur :)

    YanıtlaSil
  2. sayın FCN admini bir sorum olacak.neden '' oyuncu ve kulübü ile prensip onlaşmasına vardık '' diye açıklama yapılıyor.madem alındı '' oyuncu ile 4 senelik anlaşmaya varılmıştır '' denilmedi

    teşekkürler

    YanıtlaSil
  3. Hayırlı olsun takımımıza, kendini şuanda kadar ispatlayamamış bir oyuncu. En dikkat çekici özelliği hızı, umarım diğer özlliklerini en iyi şekilde sahaya yansıtır ve takımımıza faydalı olur. Bu arada kesin bitti diye açıkladığınız veli kavak ve yasin pehlivan transferleri ne oldu ? Bundan sonra size kesin, resmen gibi açıklamalar yapmamanızı öneririm.. İnandırıcılığınızı kaybediyorsunuz..

    YanıtlaSil
  4. @şahin oyuncu ile anlasildi saglik kontrolunde bir sorun cikmazsa eger genelde cikmaz resmi imza atilir...su anda prensip anlasmasi vardir ve yarin kontrollerden sonra Resmi imza atilir bu o kadar ønemli degil kewell icin de aynisi dedi klup...

    YanıtlaSil
  5. Adnan Sezgin zar atmaya devam ediyor..ya tutarsa?!

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.