2010 - 2011 | Melek Bilge v2.

Galatasaray Medical Park gelecek yılların temelini atmaya devam ediyor. 15 Haziran tarihli haberimizde blogumuzdan duyurmuş olduğumuz Melek Bilge transferi bir kaç gün içersinde resmileşecek. Tıpkı Ceyda transferinde olduğu gibi genç oyuncu ile her konuda anlaşma sağlandı ve önümüzdeki günlerde kontratını imzalaması bekleniliyor.

Migros altyapısında yetişen ve A takıma yükselen '89 doğumlu 1.94 boyundaki genç pivot geçtiğimiz iki sezondur Beşiktaş'ta forma giyiyordu. Beşiktaş'ta daha çok kontenjan oyuncusu olarak benchte oturan Melek 10 maçta oyuna son dakikalarda girdi ve ortalama 5 dakika sahada kaldı. 1.3 sayı - 1.9 ribaund - 0.1 blok ve 0.1 asist istatistikleriyle sezonu tamamlayan Melek için aslında bu istatistikler pek önem kaydetmiyor, çünkü kopan maçlarda son dakikalarda oyuna giren genç oyuncunun gelecek yıllarda Türk kadın basketbolunda önemli isimlerden birisi olması bekleniliyor. '89 jenerasyonunun etkin isimlerinden birisi olan genç oyuncunun transferi için geleceğe yatırım amaçlı demek daha doğru olacaktır. Kendisine şimdiden hoşgeldin diyoruz ve Galatasaray forması altında üstün başarılar diliyoruz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.