Formalar Haftaya Tanıtılıyor

Daha evel zaten detayları verilmişti GSaray Formaları Blog ekibinden fakat bugün resmi bir açıklama geldi. Galatasaray Kurumsal İletişim AŞ çalışmalarına ve ilkleri gerçekleştirmeye tüm hızıyla devam ediyor. Forma tanıtımları 27 Temmuz akşamında 365G, 24S sitesinden yapılacak, tıpkı Avrupa'da bir çok takımın yaptığı gibi.. İnteraktif ortamda tanıtılması gündemdeydi fakat kişisel olarak söylüyeyim ihtimal bile vermiyordum, dost blogumuzun sahibi Alican'da hep söylüyordu bu yönde olacağına dair. Bu vakte kadar bir çok kez belirttik formaların detayları hakkında bir kaç bilgide verdik, hatta geçtiğimiz günlerde internetteki bu bilgilerden yararlanarak zeki bir ticaret adamı pembe formayı satışa çıkartmıştı.

Uzun lafın kısası, 27 Temmuz Salı günü www.365g24s.com sitesinden yeni sezonda giyeceğimiz formalar çekilen özel bir film doğrultusunda yayınlanacak, tanıtılacak. Filmin yönetmenliğini ise Mustafa Altıoklar yapacak. Bu film ile tanıtılmasının yanı sıra birde bir web sitesinden tanıtılması da Türkiye'de bir ilk, bunuda belirtelim. Şimdiden hayırlı, uğurlu olması dileğiyle. Galatasarayımızın taşıyacağı formalarla bu sezon kupalardan kupalara koşması temennisiyle.

Not: Bannerda bulunan yazı karakteri ile formanın arkasındaki yazı karakterinin birebir aynı olduğunu söylemek gerek.

8 yorum:

  1. Fontlar belli oldu...
    İğrenç :(

    YanıtlaSil
  2. Hatırlattığın iyi oldu Şamil :)
    Evet, şu bannerde görülen fontlarda formamızın arkasında bulunan isim-numara kısmındaki fontlar.

    YanıtlaSil
  3. Tanitim muhtesem olacak gibi gørunuyor :D son 7 gun 1 saat ha :D gecmez o gunler artik:(

    YanıtlaSil
  4. Ya simdi bu resimdeki font formalarda kullanilicak öylemi ?
    Vay be..

    YanıtlaSil
  5. Düzeleceği yerde kötüye gidiyor gibi forma düzeni. Bu font yerine çok daha iyisi olabilirdi, rugby takımı değiliz ki :)

    YanıtlaSil
  6. Fontlardan emin misiniz ? Öyleyse kötü, ancak blogda da paylaşayım bunu :)

    YanıtlaSil
  7. Saraçoğlu'na füme ile gitmeyelim bari.Formayı kim tasarlıyorsa bence şu hep bahsedilen "Galatasaray'ın içinde Fenerbahçe'yi tutan Galatasaray Liseli kulüp üyeleri var." efsanesinin aktörleri olmalılar.Çünkü başka kimse bu kadar rezil tasarımları yapamaz. Geçen yıl mor menekşeydik bu yıl da gülpembe oluruz bu gidişle.Yönetimden daha saçma sapan bir hamle bekliyorum.Gelecek yıl kavuniçi rengi olsun formalar.

    Sadece turuncuyu sevdim.Anlamı vardı.Sarı ile kırmızının birleşimi idi.Sonra 2288 Galatlar saçmalığını sundular.Bu yılın zırvalığı ne acaba?

    YanıtlaSil
  8. Yine patladın font konusunda :)

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.