Fırtına öncesi sessizlik..

Galatasarayımızda süregelen yaprak dökümünün ardından fırtına öncesi sessizlik başlamış durumda adeta ve yönetim tarafından yapılan açıklamalarla birlikte önümüzdeki iki, üç gün içerisinde transferlerin açıklanmasını bekliyoruz. Daha evel bu bilginin dedikodusu kulağımıza gelmişti fakat resmi bir teyit yoktu, bizde emin değildik fakat yönetimde en yetkili kişi olarak bilinen başkan Adnan Polat doğruladı. "Bugün yada yarın transferlerimizi açıklayacağız" diyerek belirtti, gelen dedikodunun doğruluğunu. Daha evel yazmış bulunduğumuz gibi 2010-2011 sezonuna müthiş bir kadro kurmak isteyen ve kadrosunu boşaltan ekibimizde kamp başlamadan çok önemli iki oyuncunun transferinin gerçekleşmesi bekleniliyor. İsimlerde şu anda dedikodu olarak mevcut bulunuyor, teyit geldiği anda daha evel olduğu gibi isimler de blogumuzda yer alacaklar. Bu arada sizlerden de ricamız bu konuda bizleri zor durumda bırakacak hareketlerde bulunmamanız. Keza resmi imzalar atılmadan herhangi bir isim bilgilendirilmesinin olmayacağını tekrar tekrar belirtelim.

Bugüne kadar bekleyen Büyük Galatasaray Taraftarı; iki gün içerisinde fırtına kopacak, fırtına. Haberin olsun!

40 yorum:

  1. Bu sezon için iki yabancı transferinden başka bir transfer gerçekleşecek mi peki?

    YanıtlaSil
  2. Kaan abi bu resimdeki ayni bana benziyor ya :D menejerim falan diyip benim adima birisi gørusmemi yapti acaba?:p keita transferinden sonra ortami yumusatim dedim biraz maglum sizi cok yordular bugun... hayirlisiyla aciklancak transferleri bekliyoruz.. uzuldugum o isimler aciklandiktan sonra yeniden herkes en buyuk baskan diye Adnan Polata destek olcaklar o isimlerden bir cogu'da bugun kinayanlar olcak kimse unutmasinki Hep birlikte dedik bunu Galatasaray Turkiye'dir :)

    YanıtlaSil
  3. adnan polat "gana ve şili'de çok iyi oyuncular var." diye bir açıklama yapmış. şayet gelecek oyuncular bu ülkelerdense ve sizde "Bugüne kadar bekleyen Büyük Galatasaray Taraftarı; iki gün içerisinde fırtına kopacak, fırtına. Haberin olsun!" diyorsanız muntari, annan, matias fernandez, alexis sanchez'den en az biri için umutlanalım mı?

    ayrıca neden düşünülmez bölümü için ilsinho'ya ne dersiniz? şu an itibariyle shakhtar donetsk kadrosunda gözükmüyor.

    YanıtlaSil
  4. e fırtına büyük olacak sanki... zaten büyükte olmalı... fırtına beklerken bi yel eserse kötü olur... bu yazıdan sonra kalström meltem gibi gelir artık...

    YanıtlaSil
  5. @cengo88

    aynen dediğin gibi olucak ...

    YanıtlaSil
  6. @cengo88

    Türkiye'nin gerçeği bu yapabilecek birşey yok. Transferler tutarsa Adnan Sezgin büyüksün, tutmazsa Haldun Üstünel niye istifa etti. vs.vs.vs. devam eder süre gelir bu senaryolar.

    YanıtlaSil
  7. Hiç bir zaman beklentilerinizi çok büyük noktalara çıkartmayın. Fakat emin olabilirsiniz ki; ismiyle birlikte takıma pozitif katkı veren, doğrudan takımı bir iki kademe yukarıya taşıyacak oyuncu transferi olacak.

    YanıtlaSil
  8. hollanda'dan schaars'ı alacağımızı umuyorum.

    YanıtlaSil
  9. @FCN,

    Merakimdan soruyorum belki bir bilginiz vardir diye; Yigit Sardan'in tum bu gelismelerde ustlendigi belirli bir rol var midir?

    Tesekkurler

    YanıtlaSil
  10. Bu sene kulüp adımlarını çok daha sağlam basıyor. En ufak bir yıldız beklentim yok. Takım için savaşsın yerli olsun hatta altyapıdan olsun yeterki düzgün savaşçı bir takım olsun.

    YanıtlaSil
  11. Ne fırtınaymış kopmak bilmedi. Sürekli sessizlik, sessizlik. Takımda kaldı 4 yabancı. Neill, Baros, Elano ve Franco. Franco oynamayacak. Elano da gidici. Yani bizim en az 4 tane (2 orta saha, bir sağ açık ve bir sol açık) ilk 11 transferi yapmamız gerekiyor eğer ki Arda ortaya geçecekse. Ama yok Arda kanatta kalacaksa bu sefer ortaya 3 tane oyuncu alınması gerekiyor.

    YanıtlaSil
  12. kaç yabancı oyuncu alıcaz ve hangi mevkilere yabancı transfer yapıcaz,3. kaleci'miz kim olucak
    veli kavak ve yasin pehlivan transferlerine son durum nedir elano ve servet gönderilecek mi? veya başka hangi oyuncular gönderilebilir? bilgi verebilirseniz çok makbule geçecek

    YanıtlaSil
  13. umarım gattuso ya da kallstörm'den en az birisi gelir.şayet ikisi de gelirse harika olur.ama eğer keita'nın yerini doldurabilecek kapasitede isimler alınmazsa(yıldız veya büyük isim demedim özellikle şart değil çünkü) yönetime çok kızgınım ve onlara laflar hazırladım

    YanıtlaSil
  14. Merhaba,

    Duyum, haber filan kesinlikle değil.

    Beğendiğim futbolcular olduğu için meraktan soruyorum. Glasgow Rangers'tan Kyle Lafferty ve/veya Steven Davis klübümüzün gündemine hiç geldi mi ?

    YanıtlaSil
  15. Bu arada Salcido Bursa'ya gitmiş sanırım
    Bizde olsa banko oynardı
    Efsane transfer yaptılar

    YanıtlaSil
  16. Ucundan bir upucu alsaydık :)) Burada kalan burada kalır merak etmeyin...

    YanıtlaSil
  17. Yasin, Veli ve Mustafa'da son durum nedir acaba? Elde edilen paralardan sonra yeniden bu futbolculara dönülme ihtimali var mı?

    YanıtlaSil
  18. Haldun Üstünel gittiyse fırtına mırtına olmaz arkadaşlar. Benim gözlemlediğim fifa kriterleri için kulüp kemer sıkma politikasına giriyor. Tahminime göre Haldun Üstünel'de bu yüzden istifa etti. Alınacak oyuncular 2. sınıf oyuncular olacak.

    YanıtlaSil
  19. bence şili den ısla olabilir, olursada güzel olur.

    YanıtlaSil
  20. AMAN BIKTIM AÇIKLAYACAKALRSA AÇIKLASNLAR 2 FUTBOLCYU AÇIKLMK ÇOK ZOR OLSA GERK ADNAN BAŞKAN AÇIKLYCAZ DYO AMA HERHALDE 2 HAFTA SONRA AÇIKLANR OLMADI AĞUSTOSA KALIR NEYSE HİÇ ÖNEMLİ DEĞLLL UMARM GELCK OLANLR SAÇMASPN ADAMLR DEĞLDR ALACKLRSA SANCHEZİ ALSNLAR KALLSTÖRMÜ ALSNLAR AMA ONLARDA AKIL NE ARAAAAAAR

    YanıtlaSil
  21. Sanchez gelmedikçe Keita'nın yeri dolmaz, kimse de Adnan Polat diye bağırmaz. 2 tane ortasaha oyuncusu olacak büyük ihtimalle. O oyuncular da denildiği gibi iyiyse zaten para kalmıcak kanat oyuncusu almaya . Kewell'a yönelebirler tekrar.

    YanıtlaSil
  22. FCN ben size güveniyordum ama artık güvenmiyorum dün scoutgs hareketlendi sizde hemen haber yaptınız.Sağdan soldan haber toplarken nerden alıntı yaptıysanız o sitenin ismini yazmanız daha iyi olur

    YanıtlaSil
  23. Krasic, Kallström ve Enoh. Sanırım isimler bunlar. Adnan Polat'ın CSKA Başkanı'nın yakın arkadaşı olduğu biliniyor.

    YanıtlaSil
  24. ntvsporun az önceki haberine göre krasic fenerle anlaşmış.

    YanıtlaSil
  25. @ Topalsolucan

    Dün gece yalnızca biz veya başka siteler değil, başkanın açıklamasının ardından hemen hemen bütün taraftar portalları ayaklandı.

    Bu arada daha evel ScoutGS sitesiyle herhangi bir sıkıntımızın olmadığını açıkladık, aramızda sıkıntı yok bunu tekrar belirtiyoruz. Kimseyle sidik yarıştırmıyoruz, yok önce biz, yok sonra biz falan vb. gibi bir çabanın peşinde değiliz.

    Güvenirsin, güvenmezsin kişisel kararındır saygı duyarız. İlla zorla inandırmak zorunda değiliz, güvenmeyen arkadaşlarda bloga girmezse memnun kalırız. Bir kişi eksik, bir kişi fazla ile birşey olmayız. Bizim amacımız belli zaten, niyetimizde belli.

    YanıtlaSil
  26. Bu akşam ya da yarın sabah Krasic ismini resmi sitemizde görürseniz sakın ama sakın şaşırmayın.

    YanıtlaSil
  27. aman krasic i almasınlar... yaw ben oynarım daha iyi. yapmayın krasic fln demeyin. madem bi çalım atılacak hazard ı alsınlar yahu.. ama asla krasic olmasın bu.

    YanıtlaSil
  28. Biz ne fırtınalar gördük ancak o fırtınalar çabuk söndü. Adnan Sezgin'in futbol anlayışı nedir ki Galatasarayımıza katkı sağlayacak isim transfer etsin.

    50 gün tatil yapmış ve hazırlıklara yeni gelen en az 8-9 oyuncu ile başlayacak takımdan ümidim yok.

    YanıtlaSil
  29. ah ah Markus Pedersen norvec kupasi 3.turunda bugun 2 gol daha atti... bu cocugu da gørse keske bizim yønetim :(

    YanıtlaSil
  30. Twitterda yazdıgınız "# 'Ekvator' üzerinde gezen uçak olsam.. :) " yazısının bir manası var mıdır? Varsa bizimle paylasır mısınız?

    YanıtlaSil
  31. " # Lider, asi, hırçın ve agresif.. Belki yarın, belki yarından da yakın.. "
    " # 'Ekvator' üzerinde gezen uçak olsam.. :) " twitterdaki bu sözler ne anlama geliyor artık iyice sabırsızlandım. :)

    YanıtlaSil
  32. pino ve cana isimleri dolaşmaya başladı etrafta, hayırdır inşallah ;)

    YanıtlaSil
  33. lorik cana ve juan pablo pino galatasarayda:)

    YanıtlaSil
  34. GSScout:

    Lorik Cana + Pino !!!

    YanıtlaSil
  35. Lorik Cana diyorlar, doğrumudur?

    YanıtlaSil
  36. iki resmi imza atildi dun aksam, nerede haberler?

    YanıtlaSil
  37. kardeşim bu cana ve pino ismi doğrumu allah rızası için ne kadar fos transfler bunlar adnan sezgin gene devrede.

    YanıtlaSil
  38. Bence oldukça iyi transferler, kötü transfer diyenlerin bu oyuncuları daha önce izlediklerinden şüpheliyim.

    YanıtlaSil
  39. @gsmurat

    lorik cana bir türk takımının alabileceği en sağlam ön liberolardandır.sampiyon olan takımda hüseyin çimşir,dünya takımıyız diye geçinenlerde baroni ve selçuk oynuyo.ernst filan eline su dökemez cana'nın.

    pinoyu takip etmediğim için bişi diyemicem

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.