Tebrikler HaberTürk..

Böyle bir başlık atacağım hiç aklıma gelmezdi işin doğrusu fakat bu konuda Habertürk ekibini tebrik etmekten başka birşey yapamıyor, hatta ayakta alkışlamak gerekiyor. Hollanda kampında formaların tanıtım filmi için çekilmesi için yapılacak çalışmalar adına kamp günü antreman basına ve taraftarlara kapalıydı 15 Temmuz Perşembe günü.. Büyük olasılıkla antreman sonrası yada önceside formanın tanıtım filmi için kamera karşısına geçti oyuncularımız.

Habertürk ekibini tebrik etmek gerekiyor gerekmesine ama öncesinde de bir kaç sözümüz var hem yönetime, hemde gazetecilere.. Herşeyden evel bu Galatasaray ve Adidas arasında, hatta tanıtım filmini çekecek ajans arasında yapılan bir gizlilik sözleşmesi mevcut formaların basına, internete ve kamuoyuna sızmaması için bu gizlilik sözleşmesi çiğnenmiş durumda. İkincisi ise yıllardır savaş verilen ve ciddi bir milli kazançtan yoksun bırakılan korsancılık muhabbeti var. Bu fotoğraflar sayesinde artık korsan forma üretenler daha rahat, daha net detaylar ile formaların korsanlarını üretebilirler. Bu konuda söylenecek çok şey var ama gazeteci arkadaşları tebrik etmek gerekiyor. Fotoğrafları çalılıkların arasından, çimenlerde yatarak, sürünerek çekmişler. Ne kadar prim, ikramiye alsalar haklarıdır, helali hoş olsun. Gelelim yönetime.. Asıl suçlu ve sorumlu onlar. Bugün Galatasaray'ın alternatif forması veya giyeceği formaların tanıtım filmi çekiliyorsa sen orada her türlü güvenlik önlemini alacaksın, almak zorundasın. Hatta ve hatta gerekirse tesislerin yakınına Galatasaray'lı yöneticiler, futbolcular ve teknip ekip dışında kimseyi sokmayacaksın o gün. Polisse polis, özel güvenlikse özel güvenlik. Hiç bir şekilde tesislerin en az 250-300 metre yakınına kimseyi almayacaksın o gün, sokmayacaksın, sokturmayacaksın. Yoksa bir hafta evel böyle basına sızar formalar.. Sen şimdi istediğin kadar site aç, tanıtım yap, reklam yap, film çek. Forma ortaya çıktı, kaleci formaları bile görücüye çıktı. Hadi hayırlı olsun, şimdi istediğiniz kadar film çekebilirsiniz.

Habertürk ekibinde o fotoğrafları yayınlayan arkadaşlar da gazetecilik adına ciddi bir iş kaydetmiş ve başarmışlardır. Aldıkları primler, ikramiyeler sonuna kadar helal olsun. Fotoğrafları dikkatli incelediğinizde çimenlerin, çalılıkların arasından çekilmiş olduklarını görebilirsiniz.

1 yorum:

  1. haberturk aynı pozisyonu aziz in takımı için yapabilir miydi onu konusun siz.sadece bize geldi mi ortaya cıkar boyle seyler...varsın onceden cıksın ama biz de görelim emre nin aykuta sekil yaptıgı anın fotolarını kimsecikler yok muydu yoksa yoksa yayınlayacak yurek mi yoktu...

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.