Calzada ve Kurth göreve başlıyor..

2010 yılında gerçekleşen seçimlerde Adnan Öztürk'ün anlaştığını açıkladığı isimlerden Esteve Calzada ve Thomas Kurth bilindiği üzere Mayıs ayında gerçekleşen seçimler sonrasında Ünal Aysal'ın ekibinde yer alacağı belirtilmişti. Galatasaray ile anlaşan iki deneyimli yöneticinin seçim sonrasında değil, bir süre sonra Galatasaray'da görev alacağı konuşuluyordu. İspanyol yönetici Calzada bugün kişisel twitter hesabından sezonun başlangıcıyla birlikte Galatasaray'da resmen göreve başlayacaklarını, bugüne kadar duyurulmamasının nedeninin kulüp ile aralarında yaptıkları özel anlaşma olduğunu açıkladı.

Bu açıklamadan ayrıca Calzada ve Kurth'un arka planda takımın bünyesinde görev aldıklarını anlaşılıyor. Twente, Inter, Liverpool, Real Madrid, Olympiakos ile yapılacak hazırlık maçlarının organizasyonunda paylarının olduğunu söyleyebiliriz. Geçtiğimiz yıllarda Barcelona'nın pazarlama, reklam ve marketing sorumlusu olarak görev yapan Esteve Calzada'nın yanı sıra bir dönem UEFA'da görev alan Thomas Kurth'un da göreve başlayacak olması, kurumsallaşma anlamında atılacak önemli adımlar olarak görünüyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.