Ruhun şaad olsun Alpaslan Dikmen..

27 Eylül sabahı alınan kötü bir haber. Hani acı haber tez yayılırmış derler ya.. Yayılırda. Sabahın bir vaktinde duyarsın o acı haberi. Acı acı çalar o telefon, açmaya korkarsın. Haberi aldığında yutkunamazsın, boğazın düğümlenir. Bir an hayat sana dar gelir, nefes alamazsın.  Sen aksini iddia etsende gerçektir, Allah'ın takdiridir; değiştiremezsin. 2008 yılında bugün, yağmurlu bir gündü. Açarsın telefonu veya televizyon kanallarını. Şu anonsu duyarsın; Alpaslan Dikmen'i kaybettik. Ne, nasıl, ne zaman, nerde diye sorarsın ama artık çok geçtir. Bir bayram öncesi ebedi yolculuğa uğurlarsın sevdiğini. Arkasında gözüyaşlı binlerce kişi. Renk farketmeksizin sevilen, sayılan, "ağabey" denilen bir isim. Bugün o acı haberin 3.yıldönümü..

Üzüntümüz hiç kuşkusuz sonsuz. Aramızdan ayrılışının 3.yılında kendisini saygı, sevgi ve özlemle anıyoruz. Alpaslan Dikmen tribünlerimizde, bestelerimizde, pankartlarımızda sonsuza dek yaşayacak. Ruhun şaad olsun Alpaslan Dikmen. Mekanın cennet, toprağın bol olsun.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.