Sarayın Sultanları sahaya çıkıyor.

Sezon öncesi kadrosunu son derece önemli isimlerle güçlendiren Galatasaray Medical Park kadın basketbol takımı yeni sezon öncesinde sahaya çıkıyor. Sezon öncesi hazırlıklarına geçtiğimiz ayın ortasında Ceyhun Yıldızoğlu gözetiminde başlayan ve oynadığı iki karşılaşmadan da mağlup ayrılan Galatasaray Medical Park kadın basketbol takımı 3-5 Ekim tarihleri arasında Abdi İpekçi Arena'da özel bir turnuvaya ev sahipliği yapacak.

İtalya'dan Cras Basket Taranto, Rusya'dan Nadezhda Orenburg ve Türkiye'den Beşiktaş'ın katılacağı hazırlık turnuvasında Galatasaray Medical Park yeni sezon öncesinde gücünü test etme imkanı bulacak. Basına ve taraftara açık olarak gerçekleştirilecek turnuvada Galatasaray Medical Park'ın yabancı oyuncularından Alba Torrens'in forma giymesi bekleniyor, WNBA oyuncularının ise durumu play-offa göre şekillenecektir. Turnuva kapsamında oynanacak tüm karşılaşmalar basına ve taraftara açık olacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.