Sezonu Açıyoruz: İstanbul Büyükşehir Belediyesi - Galatasaray

Sezon içinde kadro kurmaktan, futbolcuların performans durumlarını konuşmaktan, hocaları eleştirmekten yorulurduk. Sezon bittiğinde her ne kadar üzüntülü olsakta rahat bir nefes almıştık. Çünkü 2010-2011 sezonu uzun zamandır görmediğimiz kadar yorucu geçmişti, özellikle bizler için. Yönetimsel sorunlar, transfer sorunları, futbolcularla yaşanan sorunlar, stat açılışı ve daha sonrası üstüne bir de futbol takımımızın kötü performansı eklenince rüyamızdan göremeyeceğimiz kadar sorunu aynı sene içinde yaşamıştık. Sezon bittiğinde rahat bir nefes alacağımızı düşündü fakat transfer fısıltıları, futbolcular hakkında çıkan dedikodular, medyamızın klasik ali cengiz oyunları vs. derken bir de şike skandalı patladı. Üstüne Türkiye Futbol federasyonunun yeni yönetimin çıkardığı değişik eğlencelerde eklenince yaz tatili falan kalmadı. Sezon içinden daha yorucu hale geldi tatil. 


Şimdi ise en azından bir kısmını atlattık ve artık daha ciddi şeyler konuşabileceğiz. Gerçi bu ortamda ne kadar ciddi, ne kadar sağlıklı olacak onu bilmiyoruz ama ortada olan gerçek pazar günü maçımızın olduğunu ve sahaya çıkmamız gerektiğini söylüyor. Tabi bunun yanında taraftar olarak takımımıza tam destek vermekte gerekiyor. Her ne kadar adı "zulumpiyat" stadına çıksa da sezonun açılış maçında aslanlarımıza en güzel şekilde destek verilecektir. Verilmesi de gerekir..

İyi bir kamp geçirdiğimiz söylenebilir. Liglerin ertelenmesi hem geçen seneden kalan psikolojiyi atmaya hem de bu kadar çok transferin yapıldığı takımın adapte olması için daha çok zaman bulmasına yaradı. Kadromuza baktığımızda A Milli Takımdan dönen Servet, Hakan, Sabri,Yekta'nın ve Ümit Milli Takımdan dönen Emre Çolak'ın özel çalışma yapıyor. Avusturya ile oynadığımız maçın ilk yarısında sağ elinin dördüncü parmağında kırık tespit edilen Yekta Kurtuluş kendisine hazırlanan özel alçı ile antrenman yapıyor. İsveç'in San Marino ile oynadığı maçta adele zorlanması yaşayan Johan Elmander tedavi görüyor. Yeni transfer Sercan Yıldırım ise Çarşamba günü takımla beraber ilk idmanına çıktı. 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile oynadığımız son 6 maçta 4 galibiyet 1 beraberlik 1 mağlubiyetimiz var. Yine son 6 maçta, 9 gol attık ve 5 gol yedik. Geçen sezon oynanan maçlarda ise ilk yarıdaki maçı Milan Baros'un attığı 3 gol sayesinde 3-1 kazanıp ikinci yarıda oynanan maçı yine aynı skorla kaybetmiştik. İkinci maçtaki tek golümüzü ise yine Milan Baros kaydetmişti. Maç hakkındaki en önemli istatistiklerden bir tanesi de Milan Baros'un Büyükşehir Belediyesi karşısında forma giydiği son 5 maçta 6 gol atmasıdır. Baros'un bunu bildiğinden ve yarın bu güvenle sahaya çıkacağından eminim. 

11 Eylül Pazar günü saat 20:00'da oynayacağımız karşılaşmayı Özgür Yankaya yönetecek.

3 yorum:

  1. arkadaşlar olimpiyat stadının önünde maç günü bilet satışı oluyor mu?

    YanıtlaSil
  2. Yazida kücük hata var son 6 mac yazaginiza son 4 mac yazmissiniz DUYURULUR :)

    YanıtlaSil
  3. @Pesindeyiz 1905 teşekkür ederim.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.