Galatasaray sponsorluğunda Keyif Lig başlıyor!

Bir süredir düşünülen proje gün itibariyle hayata geçti. Galatasaray sponsorluğunda ve organizatörlüğünde Florya Metin Oktay Tesisleri'nde 7 haftalık lig, 4 haftalık final grubu olmak üzere toplamda 11 haftalık maraton üzerinden oynanması planlanan Keyif Lig resmen start aldı. 21 Nisan - 23 Haziran tarihleri arasında kulübe ek gelir sağlayacak olan Keyif Lig organizasyonu mevcut hali hazırda basketbolda yer alan "Business League" kapsamında olacak. Ticaret Odası'na kaydı bulunan şirketlerin katılabileceği turnuvaya katılım bedeli 10.000 Türk Lirası + KDV şeklinde olacak. Turnuvanın detayları şu şekilde olacak...

Galatasaray'a gelir sağlayacak bir proje olan Keyif Lig'de 32 takım mücadele edecek. Her takım kadrosunda maksimum 23, minimum 13 oyuncu bulundurabilirken müsabakalar 7'şer kişiden oluşan kadrolardan oynanacak. Karşılaşmalar sadece haftasonu olmak üzere 10-19 saatleri arasında oynanacak. Karşılaşmalar ayrıca Galatasaray TV'den de yayınlanabilecek. Turnuvadan elde edilecek tüm gelir Galatasaray'a kalırken, bu rol modelin Avrupa'da bir çok takım tarafından uygulandığını hatırlatalım.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.