Tomas Ujfalusi: Çok zor bir maç olacak..


Galatasarayımızın savunmasında önemli isimlerden birisi olan Çek stoper Tomas Ujfalusi, bu haftasonu oynanacak olan Süper Final'in ikinci ayağında Fenerbahçe karşılaşması öncesinde resmi kanalımız Galatasaray TV'e açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz hafta oynanılan Beşiktaş karşılaşmasında alınan galibiyetin çok önemli olduğunu dile getiren tecrübeli stoper bu haftasonu oynanacak olan Fenerbahçe karşılaşmasının en zor karşılaşma olduğunu ve şampiyonluk yolunda önemli bir adım olacağını dile getirdi. Takımımızın kaptanlarından Tomas Ujfalusi'nin tüm açıklamaları şu şekilde..


"Galibiyetle başladık. İlk maçlar her zaman çok önemlidir. Fenerbahçe de kazandı. Böylece 5 puanlık farkı korumuş olduk. Bu hafta da onlarla kendi evimizde karşılaşacağız. Önümüzdeki Fenerbahçe maçı, en önemli maçımız olabilir. Bu nedenle 90 dakika boyunca maksimum performansımızı sahaya yansıtmalıyız. Maça iyi başlamalı, Alex, Sow ve diğer isimlere dikkat etmeliyiz. Ancak son maçlarda ortaya koyduğumuz futbolu tekrar eder ve her zamanki konsantrasyonumuzu ve mücadelemizi ortaya koyarsak, bu maçı kazanabiliriz. Derbiyi kazanmak, Fenerbahçe ile aramızdaki puan farkını sekize çıkarmak istiyoruz. Beşiktaş derbisi de çok önemliydi ancak hafta sonu oynayacağımız mücadelenin en zor maçımız olduğunu söyleyebilirim. Eğer bu maçı kazanırsak, puan farkı sekize çıkacak. Sadece 4 maçta 8 puan farkı kapamak hiç de kolay bir iş değil."

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.