Tomas Ujfalusi: Takım halinde başardık..

Sezon başında transfer edildiğinde eleştiri yağmuruna tutulan fakat geldiği ilk günden itibaren mücadelesi ve ortaya koyduğu performans ile taraftarın gönlünü fetheden takımımızın 3.kaptanı Tomas Ujfalusi şampiyonluğun ardından kulübümüzün resmi kanalında yayınlanan Adım Adım Şampiyonluğa programında açıklamalarda bulundu. Son derece önemli bir şampiyonluk yaşadığımızı belirten tecrübeli oyuncu, tüm takım halinde önemli bir başarıya ulaştıklarını dile getirdi. Tomas Ujfalusi'nin yapmış olduğu açıklamalar şu şekilde..
 
"Mükemmel bir sezondu. Ligi kazanmayı başardık. Sezonu Fenerbahçe’ye dokuz, Beşiktaş ve Trabzon’a 21 puan fark atarak bitirdik. Muhteşem bir sezondu bizim açımızdan. Maalesef play-off döneminde biraz şanssızdık. Ancak genel olarak sezon bizim için çok güzel geçti. Defans açısından da, orta saha açısından da çok iyi bir sezon çıkarttık. Orta sahada Selçuk ve Melo gol yollarında etkiliydiler ve takım olarak en golcü ekip olduk. Muslera birçok maçta kalesini gole kapattı. Dediğim gibi her anlamda çok iyi bir sezon geçirdik.

Geçtiğimiz sezonki kadroya göre bu sene oynayan 2-3 oyuncu var. Uyum sağlamamız biraz zaman aldı. Bu yüzden ilk 5-6 maçta zorluk çektik. Ama sonra alıştık, güçlü olduğumuzu biliyorduk. Herhangi bir oyuncu sakatlandığında yerine gelenin aynı performansı sergileyeceğini biliyorduk. Teknik heyet ve takım olarak çok iyi bir iş çıkarttık.

Fatih Terim öncelikle çok tecrübeli bir hoca. Gerek Türkiye Milli Takımı’nda gerekse İtalya’da çok başarılı olmuştu. Kendisi çok saygılı biri, biz de takım olarak ona büyük saygı duyuyoruz. Ayrıca Ümit Davala ve Hasan Şaş gibi futbolculukları başarıyla dolu yardımcılarıyla da başarılı oluyor. Bu takımı güzel bir şekilde yönettiler ve kurdular. Hep birlikte büyük bir başarıya imza attık."

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.