Johan Elmander: Şut çekerken hala canım acıyor..

Geçtiğimiz sezon ligin son karşılaşmasında sakatlanan ve özel bir tedavi yöntemi ile ülkesi adına Euro2012'de mücadele eden Johan Elmander bildiğiniz üzere bir süredir takımdan ayrı olarak çalışmalara katılıyordu. Dün oynanılan Lazio maçında kendisini test etme amaçlı sadece 45 dakika görev yapan ve galibiyeti getiren golü kaydeden İsveçli yıldız oyuncu sakatlığı ve yeni sezon hakkında ülkesinde yayın yapan Aftonbladet'e açıklamalarda bulundu. Sakatlığının yeni yeni geçtiğini belirten Elmander, şut çekerken hala acı çektiğini belirtti. Johan Elmander'in açıklamaları şu şekilde...


Yaşadığım sakatlığı yavaş yavaş atlatıyorum, ama şut çektiğim zaman hala canım acıyor. Takımla daha yeni yeni antremanlara çıkmaya başladım, Euro 2012'de sakatlığımdan dolayı gerçek performansımla oynayamadığım için üzgünüm. 11 Temmuz'dan beri antremanlara çıkıyorum ama yanlış bölgelere yüklemeler yapıldığı için sakatlığım tam olarak geçmedi ve ağrılarım bulunuyor. Yeni bir kontrolden geçtim ve yavaş yavaş iyileşiyorum.

İsveç milli takımının forması altında oynamayı her zaman isterim ama Brezilya maçında oynamasam daha iyi olacak. Bu sezon oldukça yoğun bir dönem olacak. Lig, kupa, Şampiyonlar Ligi ve Dünya Kupası elemeleri.. %100 hazır olmam gerekiyor. Kendimi tam olarak hazır hissetmediğim için Brezilya ile oynanacak hazırlık maçında kadroda olmamam benim için iyi olabilir.

Kadromuzun geniş ve kaliteli oyunculardan oluşması tabi ki Şampiyonlar Ligi için çok iyi. Bu, takımda rekabette yaratacaktır fakat ben de rekabete hazırım ve kendime güveniyorum.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.