Değer Eraybar Turnuvası sona erdi.

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Değer Eraybar Turnuvası'na ev sahipliği yapan Galatasaray kadın voleybol takımı turnuvada oynadığı üç maçta bir galibiyet, iki mağlubiyet alarak turnuvayı 3.sırada tamamladı. Tomis Constanta, Azerrail Bakü takımlarının yanı sıra Bakırköy Yeşilyurt'un da katıldığı turnuvada ilk gün maçında Romanya temsilcisi Tomis Constanta karşısında sahadan 3-0'lık galibiyetle ayrılan Massimo Barbolini ve öğrencileri, turnuvanın ikinci maçında Bakırköy Yeşilyurt karşısında aynı skorla sahadan mağlup ayrıldı. Turnuvanın son gününde Azerbaycan temsilcisi, Avrupa'nın önde gelen takımlarından Azerrail Bakü karşısında sahaya çıkan Galatasaray kadın voleybol takımı bu karşılaşmadan da 3-0'lık mağlubiyetle ayrıldı ve Değer Eraybar Turnuvası'nı üçüncü olarak tamamladı.

Galatasaray kadın voleybol takımı yeni sezon öncesinde 17 Ekim günü Süper Kupa karşılaşmasında Eczacıbaşı Vitra ile karşılaşacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.