Kıtalararası Kupa | Finaldeyiz..

Japonya'da 10.kez düzenlenen Kıtalararası Kupa'da ülkemizi ve Avrupa kıtasını temsil eden Galatasaray tekerlekli sandalye basketbol takımı, nam-ı diğer Engelsiz Aslanlar, bu sabah turnuvanın ikinci maçında Avustralya kıtasını temsil eden Wollongong Roller Hawks takımı ile karşılaştı. Rakibi karşısında baştan sona üstün bir oyun ortaya koyan Sedat İncesu ve öğrencileri, ilk yarısını 40-22 üstün kapattığı karşılaşmadan 63-36'lık skorla galip ayrıldı ve Kıtalararası Kupa'da adını finale yazdırdı. Galatasaray tekerlekli sandalye basketbol takımı yarın sabah TSİ 03:00'te grubunun son maçında Asya kıtası temsilcisi Miyagi Max ile karşılaşacak. Takımımız bu karşılaşmanın ardından Kıtalararası Kupa'nın final maçında TSİ 08:00'de yeniden Japon rakibi Miyagi Max ile karşılaşacak.

Galatasaray tekerlekli sandalye basketbol takımı final karşılaşmasından da galibiyetle ayrılması halinde 4.kez Kıtalararası Kupa'nın sahibi olacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.