Biletix: Kurumsal karaborsaya giriş biletiniz..

Tekel olmak çok kötü bir şey. Ne yaparsanız yapın, nasıl uygulamalar koyarsanız koyun karşınızdaki insanların şikayetlerini dikkate almayıp istediğinizi yapmaya devam edebiliyorsunuz. Biletix'te aynı bu şekilde yürütüyor işini. İstediği her şeyi yapıyor, insanların şikayetlerini dikkate almayıp karşısındakiler salakmışcasına açıklamalarla onları kandırmaya çalışıyor. Kanmadıklarını onlar da biliyor ama yapacak bir şey yok. Başka bir alternatifi yok çünkü. 

Ücreti 7 lira olan bilete 4 lira, 30 lira olan bilete 10 lira işlem parası alan Biletix bugün olayı bir adım daha ileri taşıdı. Satışa çıkan biletlerin 3 dakika içinde bittiğini söyledi. Satışa çıkan bilet sayısı 10.000. Bir bilet alınırken geçen süre zaten neredeyse 3 dakika. GS bonus şifresiydi piniydi derken nasıl satıldı o kadar bilet 3 dakika içinde? Öyle ki yazılan şifre doğru bile olsa kabul etmediği oluyor. Aynı anda o kadar biletin sistemden satılmış olma ihtimali sıfır. Öyle bir ihtimal yok. Öyle bir ihtimal olsa biletix.com.tr adam gibi çalışırdı. Sisteme giremiyorken biletler nasıl satılıyor?

Facebook sayfasında açıklama yapılıyor 
Galatasaray - Manchester United Şampiyonlar Ligi maçına ait, 350 - 300 - 200 - 160 ve 120 TL’lik biletler bugün saat 10:00'da sadece Biletix Çağrı Merkezi ve biletix.com'dan satışa sunulmuştur. 
Galatasaray Spor Kulübü tarafından satışa açılan sınırlı sayıda koltuk, GSBonus kart sahipleri tarafından çok kısa bir süre içerisinde satın alınmış ve tüm biletler tükenmiştir. İlginize teşekkür ederiz.
Çağrı merkezinden neden satışa sunuluyor ki? Zaten biletlerin 3 dakikada bittiğini söylüyorsunuz. Müşteri hizmetlerine bağlanmak 15 dakika alıyor. Biletlerin bittiğini değil, biletlerin nasıl üç dakika içinde bittiğini açıklayın. Tabi açıklayabilirseniz. Yıllardır karaborsanın ne şekilde, kimler tarafından yapıldığı az-çok biliniyor. Biletix'in bu kişilere el altından diye tabir edildiği şekilde bilet sağladığı da apaçık gerçek. Örneğin bir derbide kişi başı maksimum bilet alma sayısı 2 iken karaborsacıların ellerinde 100lerce bilet görebiliyoruz. Peki kime uygulanıyor bu sınır? Senin, benim gibi normal taraftara, takımını desteklemek isteyen veya ayda-yılda önemli bir maça gitmek isteyenlere. Biletix'in sloganını hatırlarsınız belki, "Eğlenceye giriş biletiniz." olarak lanse ediyorlar kendilerini. Düzeltmeleri gereken bir nokta var; Kurumsal karaborsaya giriş biletiniz..

Utanmadan açıklama yapılıyor "Biletler tükenmiştir" diye. Biletler satışa çıkmadı ki tükensin... 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.