BVL | Başabaş mücadele ve 3 puan..

Haftaiçi evinde oynadığı Şampiyonlar Ligi maçını tie-break setinde kaybeden Galatasaray Daikin, üst sıralar ve şampiyonluk hedefiyle yola çıktığı Bayanlar Voleybol Ligi'nin 5.haftasında deplasmanda Yeşilyurt ile karşılaştı. Rakibi karşısında genel itibariyle başabaş mücadele eden ve güzel oyun ortaya koyan Massimo Barbolini'nin öğrencileri, üçüncü sette konsantrasyon sorunu yaşayıp seti kaybetmesine rağmen sahadan 3-1'lik galibiyetle ayrılarak puanını 12'e çıkarttı ve üçüncü sıradaki yerini korudu. Rakibi karşısında ilk sette 25-23, ikinci sette 27-25 üstünlük kurarak set sayılarında skoru 2-0'a getiren Galatasaray Daikin kadın voleybol takımı üçüncü sette yaşadığı konsantrasyon sorunlarının etken olduğu savunma hataları sonrasında rakibine seti 25-23 kaybederken, karşılaşmanın son setinde Neriman ve Calderon'un etkili olduğu bölümlerle 25-23 set sonucuyla sahadan 3-1'lik galibiyetle ayrıldı. Yeşilyurt karşısında Neriman Özsoy 21 sayı üretirken, takımımızın yıldız oyuncusu Rosir Calderon ürettiği 22 sayı ile maçın en skorer ismi oldu.

Galatasaray Daikin kadın voleybol takımı 20 Kasım Salı günü Şampiyonlar Ligi karşılaşmasında deplasmanda Dinamo Bucharesti ile karşılaşacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.