Ergin Ataman: Kimin daha iyi olduğunu gösterdik.

Eurocup'ta geçtiğimiz hafta yaşadığı zorlu yolculuğun ardından Kuban karşısında 25 sayı farkla mağlup olan Galatasaray Medical Park dün taraftarının müthiş desteğiyle birlikte Rusya temsilcisini kendi evinde 24 sayılık farkla mağlup ederek, geçtiğimiz haftanın rövanşını almış oldu. İkili averajda üstünlüğü rakibine bir sayı ile kaptıran Galatasaray Medical Park'ta karşılaşma sonrasında başantrenör Ergin Ataman açıklamalarda bulundu. Normal şartlar altında rakiplerinden çok daha iyi bir takım olduklarını dile getiren deneyimli antrenör, dün akşam salonu rakibimize cehennem eden taraftarlarımıza da teşekkür etti. Ergin Ataman'ın tüm açıklamaları şu şekilde;

Takımımı, oyuncularımı kutluyorum çünkü bir kere mental olarak Rusya'da yaşadığımız sıkıntıların vermiş olduğu bir de hırs var, o şartlarda bize maç oynattı Eurocup organizasyonu. Ama onlar, kim olduklarını Kuban takımından daha iyi olduklarını ve normal, sağlıklı şartlarda nasıl basketbol oynadıklarını gösterdiler. Bunun dışında biz de gerek teknik gerek taktik olarak yaklaşık üç gündür bu maça hazırlandık. Yaptığımız özellikle savunmayla alakalı bütün planların tuttuğunu söyleyebilirim. İki gündür takımıma farkın hiç önemli olmadığını söylüyorum. Çünkü gruptan birinci ya da ikinci çıkmanın bizim açımızdan önemi yok sonraki turda. Ama tabii ki maç son dakika içerisinde 25, 26 sayılara gelince biz de hani onun acısını çıkartır mıyız dedik. Aslında bunu da başarıyorduk, son iki pozisyonda yüzde yüz faul olduğunu düşünüyorum.

Fatih Hocamız bizimle beraber oldu, gördüğüm kadarıyla ailesiyle birlikteydi. Desteğinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Başkanımızı da bu sezon ilk kez ailesiyle beraber maçta gördük. Galatasaray çok büyük bir camia, her branşta şampiyonluğa oynayan, gerek Türkiye'de gerek Avrupa'da zirvede olmak isteyen bir kulüp, bunun için yatırım yapan bir kulüp, o açıdan da yönetimizin, herkesin burada olması ayrıca güç veriyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.