Ömer Yalçınkaya: Ulaşım sorunumuz devam ediyor.

Galatasaray Medical Park takım menajeri Ömer Yalçınkaya, Eurocup'ta grubumuzun 3.maçında Çarşamba akşamı oynanacak olan Lokomotiv Kuban karşılaşması hakkında Galatasaray Televizyonu'na önemli açıklamalarda bulundu. Ulaşım ve konaklama sıkıntısına dair açıklamalarda bulunan Ömer Yalçınkaya, konaklama konusunda mevcut sıkıntının çözüldüğünü dile getirirken ulaşım konusunda Krasnodar'da yaşanılan sis nedeniyle hava sahasının kapatılmasıyla ilgili alternatif ulaşımlara yöneldiklerini dile getirdi. Galatasaray Medical Park takım menajeri Ömer Yalçınkaya'nın tüm açıklamaları şu şekilde;

"Bugün saat 22:45'te Pegasus Havayolları ile hareket edeceğimiz Krasnodar şehrinde bulunan sisten dolayı hava sahası kapatıldı ve uçağımız iptal oldu. Yetkililer ile bu anlamda temas kurduk, ulaşım konusunda neler yapabileceğimiz konusunda yardımda bulunduk. Pegasus yetkililerinden de oldukça yardımcı olmaya çalışıyorlar. Takımdaki tüm oyuncularımız şuanda evinde, herhangi bir yorgunluk söz konusu değil. 

Krasnodar'da konaklamayla ilgili bir sıkıntımız yoktu, yanlış anlaşılmalar oldu. Bizim 2 tane konaklama alternatifimiz vardı. Bu alternatifler dışında daha iyi ve sahaya daha yakın olan otelle ilgili bazı girişimlerimiz oldu. Fakat orada bir tarım fuarı var, bu nedenle şehirde yoğunluk var. Alternatiflerimize bir alternatif daha ekleyemedik. Mesafe olarak yaklaşık 45 dakika uzaklıkta olan bir otelde kalacağız. Rusya'da bulunan arkadaşlarımızdan ve konsolosluktan sürekli bilgi alışverişinde bulunduk. Şuanda tek düşüncemiz Krasnodar'a ulaşmak. 

Açıkcası maçla ilgili olarak bir erteleme düşünüleceğini zannetmiyorum. Kurallar çok açık. Oraya ulaşmamız için bir takım alternatif yollar var ve biz bunlar üzerinde hareket ediyoruz. Biz aslında ULEB Eurocup organizasyonuna serzenişte bulunmak istedik. Aylar öncesinden belliydi bu fuarın olacağı. Şehirde çok yoğun bir dönem var, Eurocup yetkililerin bu maçı bu tarihe getirmemesi gerekiyordu. Kuban ekibi bunu avantaj olarak kullanmak istiyor ama bizim takımımız kendinden emin ve bu maçı kazanıp geri döneceğiz, kimsenin şüphesi olmasın."

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.