İmparator Terim'den 250.lig maçı..

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, kulüp tarihinde önemli bir başarıya imza attı. Galatasaray'da üçüncü kez teknik direktör olarak görev yapan İmparator Fatih Terim, dün oynanılan Gaziantepspor karşılaşmasıyla birlikte kulübümüzde 250.lig maçına çıkmış oldu. Galatasaray'da teknik direktör olarak ilk defa 1996/7 sezonunda görev alan başarılı teknik adam süregelen dört yıl üstüste lig şampiyonluğunun ardından geçtiğimiz sezon üçüncü kez takımımızın başında görev alırken, yaşadığı lig şampiyonluğuyla birlikte Galatasaray'ın başında 5.lig şampiyonluğunu yaşadı. Galatasaray'ın formasında yer alan bir yıldızda doğrudan pay sahibi olan efsane teknik direktörümüz bu karşılaşmalarda 162 galibiyet, 58 beraberlik, 30 mağlubiyet almayı başardı. Galatasaray'ın teknik direktörü olarak resmi maçlarda dün akşam toplamda 342. maçına çıkan deneyimli teknik adam, bu maçla birlikte Galatasaray teknik direktörlüğü kariyerinde 700 gole ulaşmış oldu.

İmparator Fatih Terim'e kariyerinde üstün başarılar diliyor ve camiamızda yerinin apayrı olduğunu bir kez daha tekrarlıyoruz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.