Hazırlık Turnuvası: Emirates Cup 2013

Kadrosundaki yıldız oyuncuların yanı sıra Şampiyonlar Ligi'nde de çeyrek finale yükselerek Avrupa'daki prestijini geri kazanmaya başlayan Galatasaray, yeni sezon hazırlıkları kapsamında İngiliz temsilcisi Arsenal tarafından 3-4 Ağustos 2013 tarihleri arasında düzenlenecek olan Emirates Cup'a davet edildi. 2007 yılından itibaren düzenli olarak yapılan bu prestijli turnuvaya  takımımızın yanı sıra İtalyan kulübü Juventus ve İspanyol ekibi Real Madrid davet edildi. Geçen sezon İngiltere'de gerçekleştirilen olimpiyatlar nedeniyle yapılamayan Emirates Cup'ta son şampiyon 2011 yılında MLS takımlarından NewYork Redbulls olmuştu. 4 takımdan oluşan ve takımların 2 maç yaptığı turnuvada en çok puan toplayan takım şampiyonluğa ulaşıyor.

2 yorum:

  1. Milliyet'te Arsenal, Milan ve Hamburg denmiş?

    YanıtlaSil
  2. Mart ayında davet edilen takımlar arasında Juventus ve Real Madrid vardı. İlgili takımlardan olumlu cevap gelmemiş olsa gerek. Emirates Cup'ta resmi açıklama gelene kadar hangi takımların yer alacağı belli değil, keza şuanda turnuva hala 'hazırlık' aşamasında. Yazımızda da kesin bir ifade kullanmamıştık, davet edildiğini söyledik.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.