Sedat Doğan: Bir sürprizimiz var..

Galatasaray TV'e gündeme dair açıklamalarda bulunan Sedat Doğan, son dönemlerin en büyük tartışma konusu olan yabancı sınırı hakkında sürpriz bir açıklama yaptı ve tüm branşlarda, federasyonlara başvuruda bulunacaklarını açıkladı. Yönetim Kurulu üyemiz Sedat Doğan ayrıca oyuncularımızın da bireysel olarak başvuruları yaptıklarını dile getirdi. Sedat Doğan'ın açıklamaları şu şekilde oldu..

"Bir sürprizimiz var. Bugün itibariyle Galatasaray Spor Kulübü sadece futbolda değil her federasyonda, AB vatandaşlarının o branşlarda Türk statüsünde yarışabilmesi için dilekçe veriyor. Bunu ilk defa açıklıyoruz. Galatasaray Spor Kulübü sadece sporla alakalı bir kulüp değildir. Türkiye'nin menfaatleri neyi gerektiriyorsa orada Galatasaray tavır alan bir kuruluştur. Galatasaray Spor Kulübü yeri geldiğinde gerekli refleksi gösterecek güce sahiptir. 

Bugün içerisinde 7 yabancı oyuncumuz, avukat Celal Erkut aracılığıyla başvurularını yapıyorlar. Drogba, Sneijder, Elmander, Dany, Chedjou, Amrabat ve Riera kişisel olarak ilgili mercilere başvuruyorlar."

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.