Otten Cup | İkinci günün ardından..

Yeni sezon öncesi hazırlıkları kapsamında Avrupa'nın en önemli altyapı turnuvalarından birisi olarak kabul edilen Otten Cup'ta mücadele eden Galatasaray U19 futbol takımı, turnuvanın ikinci gününü tıpkı ilk maç gününde olduğu gibi bir galibiyet - bir mağlubiyet ile kapattı ve dört maç sonunda topladığı 6 puan ile altı takımın yer aldığı B Grubu'nda üçüncü sırada yer aldı. Galatasaray U19 takımı günün ilk maçında sabah seansında Alman ekibi Magdeburg ile karşılaşırken rakibini 1996 doğumlu orta saha oyuncusu Hüseyin Altuğ Taş'ın attığı gollerle 2-1 mağlup ederken, akşam seansında aynı skorla Fransız ekibi Bastia'ya mağlup olmaktan kurtulamadı. Ekibimizin bu karşılaşmadaki tek sayısı 1995 doğumlu savunma oyuncusu Erhan Kara'dan geldi. 

Bu yıl 67.kez düzenlenen Otten Cup'ta günün en dikkat çeken performansına ise İspanyol ekibi Real Madrid imza attı. A Grubu'nda yer alan mor-beyazlı takım, günün ilk maçında Polonya ekibi Widzew Lodz karşısında sahadan 3-1'lik galibiyetle ayrılırken, akşam seansında karşılaştığı Kuzey İrlanda temsilcisi Glenavon karşısında da sahadan 10-0 gibi farklı bir skorla ayrılmayı başardı ve grup liderliğini Benfica ile paylaştı.

PSV Eindhoven'ın ev sahipliğinde 67. kez düzenlenen Otten Cup'ta yarın sabah grup aşamasının son maçları oynanacak ve takımların gruplarında elde edecekleri sıralamalara bağlı olarak klasman karşılaşmaları oynanacak. Gruplarında liderliği elde eden takımlar şampiyonluk için mücadele edecek ve karşılaşma PSV TV tarafından canlı olarak yayınlanacak. Galatasaray U19 takımı yarın grubunun son maçında yarın sabah 11:00'de Hollanda ekibi Eindhoven ile üçüncülük için kozlarını paylaşacak. Takımımız bu karşılaşmayı kazanması halinde A Grubu'nun üçüncüsü olacak olan PSV Eindhoven veya Frankurt ile öğleden sonra 5-6.'lık karşılaşmasında karşılaşacak.

Otten Cup'ta ikinci günün toplu sonuçları ve gruplarda oluşan puan durumları şu şekilde;


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.