Doğu tribünün üst katına NIKE logosu..

Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz hafta deplasmanda Kayseri'ye konuk olan Galatasaray, ligin 10. haftasının açılış maçında Cuma akşamı evinde Konyaspor'u ağırlayacak. Bu karşılaşma öncesi stadyumda çim bakımı çalışmaları devam ederken, Doğu tribünde de bambaşka bir çalışma var. Türkiye'de eşine pek rastlamadığımız sponsor logosunu tribünün koltuklarına işleyen Galatasaray, böylelikle bir ilke daha imza atmış oldu. Doğu tribünün üst katındaki bölüme ürün tedarikçimiz NIKE'ın logosu sarı koltuklarla dizayn edilirken, bu çalışmanın yeni bir sponsorluk anlaşmasına dönüşüp dönüşmeyeceği yada kulübe ekstradan bir maddi gelir sağlayıp sağlamayacağı önümüzdeki günlerde netlik kazanacak. Hatırlayacağınız gibi Ali Sami Yen Arena'da kale arkası tribünler Opel & Odeabank, Doğu tribünün alt katı ise Ülker tribünü olarak geçiyordu.

2 yorum:

  1. Güzel bir uygulama ancak maç sırasında görülemeyeceğinden belki çok yaygınlaşmaz...
    ama B.Münih yaptığı gibi o koltuklara sadece tek renk giyen seyirciler konup maç sırasında da görülmesi sağlanabilir.

    YanıtlaSil
  2. madem koltuklarda oynama yapabiliyorduk neden dış cephedeki betonlara kaplama yapmadık veya çatının etrafındaki led ışıklar neden çalışmıyor. ben stad haklarının tam olarak bize geçmediğini düşünyordum öyle değilmiş.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.