Salih Dursun: Çok özel ve gurur verici..

Galatasaray'a imza atması an meselesi olan Salih Dursun transferiyle ilgili konularda NTVSpor'a açıklamalarda bulundu. 1991 doğumlu defans oyuncunun Galatasaray'a transferiyle ilgili konuşmaları sırasında gözlerinin dolması ve Kayserispor camiasına sürekli teşekkür etmesi röportaj sırasında gözlerden kaçmadı. Salih Dursun'un transferinin en geç Pazartesi gününe kadar resmiyet kazanması beklenirken, genç oyuncunun açıklamaları şu şekilde oldu...

"Galatasaray'dan teklif almak benim için gurur verici. Kesinleşmiş bir durum yok ama olumlu geçtiğini söyleyebilirim. Bu sezon benim için dönüm noktası bir pozisyonda. Galatasaray ve Kayserispor için hayırlısı olmasını diliyorum. Galatasaray'dan teklif almak elbette gurur verici bir durum. Kendi kariyerimi, başarılarımı düşünmek zorundayım. Kayserispor'da parladım. Taraftarların ve yöneticilerin kararı benim için önemliydi. Saygı gösterdiler, teşekkür ediyorum. Başkanımız Recep Mamur ile görüştüğümde Galatasaray'a transferim için kolaylık sağlayacaklarını söylediler. Teşekkür ediyorum. Kendime güveniyorum, kendimi hazır hissediyorum. Hangi takıma gidersem, çalışır ve o formayı alırım. Takımıma katkı sağlarım. 

Drogba ve Sneijder ile ben Playstation oyunlarında oynuyordum. Drogba'yı tek forvet olarak oynatıyordum. Onlarla birlikte aynı takımda oynayacak olmak, benim için olağanüstü birşey. Roberto Mancini çok kariyerli bir teknik direktör. Onlarla birlikte çalışmak benim için rüya gibi olacak, çok özel olacak. Galatasaray'da başarılı bir şekilde performans sergileyip, milli takımda sürekli oynamak istiyorum. Kayserispor benim için çok değerli bir camia. Yaptıkları herşey için onlara teşekkür ediyorum, hep yanımda oldular."

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.