Ergin Ataman: Şampiyon olacağız!

Kaybedilen ilk 2 maçın ardından 73-64'lük skorla kazanılan final serisinin 3. maçının bitiminde basın toplantısında açıklamalarda bulunan Galatasaray Liv Hospital baş antrenörü Ergin Ataman, galibiyette öne çıkan noktaları ve maçın içinde belirleyici olan unsurları anlattı. Oyun içerisinde rakibin 5 kısayla dış atış endeksli oyununa karşılık adapte olmayı başardıklarını söyleyen koç,  ezeli rakiplerine 2 avans verdiklerini ve şampiyonluk yolunda mücadeleden sakınmayacaklarını dile getirdi. Ergin Ataman sözlerinin son kısmını ise federasyon yetkililerine ve saha komiserine ayırdı..

"Öncelikle şunu söylemeliyim ki bir kez daha Fenerbahçe Ülker’den daha iyi takım olduğumuzu gösterdik. Şartlar normal olsaydı, ikinci maçın son üç dakikası normal oyun kuralları gereğince yönetilseydi seride 2-1 geride olan takımın koçu olarak değil, 2-1 önde olan takımın koçu olarak konuşuyor olurdum. Olsun biz seriyi 2-2 yapıp şampiyon olacağız. Doğru şeyleri yapan, hücumda topu paylaştık. Nemanja Bjelica’nın beş numara olduğu beş dışarda olan oyuncuyla geri geldiler. Alışık olmadığımız bir oyundu. Ancak onun da çözümünü ürettik. Carlos 4 sayı üretse de diğer oyuncularımızdan çok katkı aldık. Ender ve Cenk önemli işler yaptı. Pops enerji kattı. Takım olduğumuzu gösterdik. Daha iyi takımız, daha iyi mücadele ettik. Seyirci müthiş destek verdi. Onlara teşekkür ediyorum. 

Son sözüm de aramızda bulunan saha komiserine. Kendisi ilk maçında komiseriydi. Fenerbahçe Ülker’in ilk kazandığı maçta fazla konuşmadık. Farklı mağlup olmuştuk. Ancak maçın başında başlayan hakaret maç boyunca devam etti. Tansiyon artmasın diye bir şey demedik. Fakat gördük ki ne bir uyarı oldu, ne de başka bir şey. İkinci maçta bu hakaretler başlar başlamaz sağ olsun Kadir Özçelik gerekli anonsu yaptı. Neyin ne olduğunu herkes biliyor. İnsanlar benim doping yapmadığımı biliyor. Bakıyorum bugün bir çakmak geldi diye anons yapılıyor. Yaptığı anons doğru ama aynı saygıyı Ülker Sports Arena’da ben de bekliyorum.

Maçın sonundaki sevinciyle alakalı olarak: "Benim motivasyonum şampiyonlukla alakalı. Daha iyi takım olduğumuzu bugün bir kez daha ispat ettik"

İkinci maçın son bölümündeki hataların şampiyonluğa etkisi olursa nasıl bir tepki olacağına yönelik ise: "Biz Fenerbahçe Ülker’e iki avans verdik. Onlardan birini geri aldık. Biz şampiyon olacağız"

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.