Türkiye Kupası'nda çeyrek finaldeyiz!

2014-15 basketbol sezonunda ilk resmi karşılaşmalarına Eskişehir'de gerçekleştirilen Türkiye Kupası Eleme Grubu maçlarında çıkan Galatasaray Liv Hospital erkek basketbol takımı, mücadele ettiği A Grubu'nda üç maçta 2 galibiyet - 1 mağlubiyetle adını grup lideri olarak son 8 takım arasına yazdırdı.  Uşak Sportif, Torku Konyaspor ve Royal Gaziantep BŞB ile birlikte aynı grupta mücadele eden Ergin Ataman'ın öğrencileri grupta Torku Konyaspor karşısında 78-71, Royal Gaziantep BŞB karşısında 72-70'lik  skorla aldığı galibiyetlerin ardından ilk iki gün sonunda liderliğini garantilemişti. Uşak Sportif karşısında formalite maçına çıkan takımımız sahadan 97-80 gibi farklı skorla mağlup ayrılmasına karşın Türkiye Kupası'nın çeyrek final etabına katılmayı başardı. Eskişehir'de oynanılan karşılaşmalarda yeni transferlerimiz Pietro Aradori ve Ian Vougioukas da lisansları olmaması nedeniyle yer almadı.

Ergin Ataman'ın önderliğindeki Galatasaray Liv Hospital'in grup lideri olarak çıktığı Türkiye Kupası'nda son 8 takım şu şekilde: 
Galatasaray LH, Royal Gaziantep BŞB, Fenerbahçe Ülker, Rönesans TED Kolejliler, Anadolu Efes, Bandırma Banvit, Pınar Karşıyaka, Darüşşafaka Doğuş

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.