EVL | Cimbom zor sever!

Türkiye Erkekler Voleybol Ligi'nin 10. haftasında ekibimiz Galatasaray FXTCR, Burhan Felek Spor Salonu'nda İnegöl Belediyesi'ni ağırladı. 0-2 mağlup duruma düştüğümüz maçı zor da olsa 3-2 kazanarak ligdeki 6. galibiyetini alan takımımız 1 puanı rakibe bırakmış olsa da kritik 2 puanı hanesine yazdırdı. Takımımızda 29 sayı ile yıldızlaşan Filip Rejlek galibiyetin mimarı oldu.

Maça iyi başlayan konuk ekip İnegöl Belediyesi oldu. İlk teknik molaya 6-8 önde giren rakibimiz ikinci teknik molada farkı daha da açtı, 11-16. Etkisiz kaldığımız seti 20-25 kaybederek mağlup duruma düştük.

Maçın ikici seti karşılıklı sayılar ile başladı. İlk teknik molaya yine rakip takım İnegöl Belediyesi'nin üstünlüğü ile girildi, 7-8. Dengeli geçen sette İnegöl Belediyesi farkı üç sayıya çıkararak ikinci teknik molaya 13-16 önde girmeyi başardı. Etkili bir oyun çıkaran rakip takım 21-25 kazandığı set ile beraber 0-2 öne geçmiş oldu ve 1 puanı garantilemiş oldu.

Bu noktadan sonra oyuncularımızın müthiş hırsı ve mücadelesi devreye girdi. Tekrar ilk teknik molaya İnegöl Belediyesi 7-8 önde girdi. İkinci teknik molaya bu sefer biz 16-15 önde girdik. Etkili oynayan ekibimiz seti 25-20 kazanarak maç için sinyalleri vermiş oldu.

Büyük çekişme ve heyecan içerisinde geçen dördüncü sette Galatasaray FXTCR geriden gelmenin avantajını çok iyi kullandı. Her ne kadar teknik molalar İnegöl Belediyesi'nin üstülüğü ile geçilse de Filenin Aslanları bu seti de 25-21 kazanarak skoru eşitlemiş oldu.

Tie-break setine harika bir başlangıç yapan ekibimiz 8-2'lik skor yakaladı. İnegöl farkı biraz kapatsa da takımımız rakibinin yakalamasına engel oldu ve seti 15-11, maçı da 3-2 kazanarak 2 puanı hanesine yazdırmış oldu.

Filip Rejlek'in 29 sayısı ile yıldızlaştığı maçta Kamil Baranek 12, İbrahim Emet de 11 sayı ile oynadı. Takımımız 18 blok sayısı üretirken 6 da ace sayısı buldu. Takımımız 11. hafta maçını 21 Aralık Pazar günü saat 16:00'da Palandöken Belediyesi ile oynayacak. Maç Burhan Felek Spor Salonu'nda.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.