Hamza Hamzaoğlu: Bu galibiyetten ders çıkaracağız..

Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Torku Konyaspor karşısında baştan sona üstün bir oyun ortaya koyan ve sahadan 5-0 gibi farklı bir skorla 3 puanla ayrılan Galatasaray'da karşılaşma sonrasında teknik direktör Hamza Hamzaoğlu basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Rakibi karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını ve takım olarak son derece iyi bir performans ortaya koyduklarını belirten genç teknik adam, sakatlığı sebebiyle kenara gelen Semih Kaya'nın durumunun ciddi olmadığını belirtti. Hamza Hamzaoğlu'nun karşılaşma sonrası açıklamalarının tamamı şu şekilde..
Tüm futbolcularmı tebrik ediyorum. Maça iyi başladık. Golü bulmamıza rağmen aynı performansla devam ettik. Son 15 dakika da bizim açımızdan çok verimli geçti. Hem takım olarak savunma yapma hem de yorgunken savunma yapmayla ilgili neler yapmamız gerektiğini gördük. Maça iyi başladık, golü de erken bulduğumuzu düşünüyorum. Oyun disiplininden kopmadan oyunumuza devam ettik. Arka arkaya goller geldi.  İnanılmaz bir mücadele ve tempo yaptılar 5 gol buluncaya kadar. Sonlardaki düşüşü normal karşılıyorum. Torku Konyaspor, iyi oynayan ve iyi organize olan bir takım. Konyaspor'un hücum ve savunmada etkili oyuncuları var. Buradan iyi sonuçla ayrıldığımız için çok mutluyuz. 
Takımdaki değişimle ilgili ben bir şey yapmadım. Futbolcular, içlerinde olan arzu ve isteği ortaya çıkardılar. İnşallah keyif almaya ve coşkulu oyuna devam ederler. Umarım ligin sonunda hedeflerimize ulaşırız. Semih'in arka adelesinde batma olmuş. Çok ciddi bir şey olduğunu düşünmüyorum. Oyuna devam etse, 2-3 haftaya mal olabilirdi.
Torku Konyaspor iyi bir takım, çok zor bir deplasmandan kolay bir skorla ayrıldık. Bundan sonraki maçlarda Konyaspor'a da başarılar dilerim. Biz sonraki maçlarda da aynı çıkışımızı daha da artırarak sürdürmeyi amaçlıyoruz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.