Kızılyıldız maçlarında deplasman seyircisine yasak..

Avrupa'nın bir numaralı basketbol organizasyonu olarak kabul edilen THY Euroleague'de yer alan Galatasaray Liv Hospital, normal sezon olarak adlandırılan grup aşamasında D Grubu'nda Sırbistan temsilcisi Kızılyıldız ile aynı grupta yer almıştı. İstanbul'da oynanılan ve 25 yaşındaki bir Sırp taraftarın öldürülmesiyle geniş bir yankı uyandıran Galatasaray - Kızılyıldız mücadelesinin ardından iki takım THY Euroleague'de TOP16 turunda bir kez daha aynı gruba düşünce Euroleague yönetimi iki takım arasında oynanacak maçlarla ilgili önemli bir karar aldı. Euroleague yönetimi tarafından alınan karar doğrultusunda 16 Ocak Cuma akşamı Kombank Arena'da, 12 Mart Perşembe akşamı Abdi İpekçi Arena'da oynanacak olan karşılaşmalarda deplasman takımı taraftarları salona (ve hatta maçın oynanacağı şehre) alınmayacak.

2 yorum:

  1. İzzet fransız takımından ayrılmış bize gelirmi. Gelse yararlı olabilirmi.

    YanıtlaSil
  2. @chemsjheer
    İzzet kısa süreli bir kontrat imzalamıştı LeMans ile ve bu sözleşmeyi devam ettirmeme kararı aldılar. Adı şu sıralar sesli bir şekilde Galatasaray ve Banvit ile anılıyor.
    Yerli rotasyona 5-6 dakika bile olsa katkı sağlayabilir, bir Furkan etkisi göstermez pota altında ancak kısıtlı rotasyonumuzu derinleştirmemize ve pota altında yaşadığımız "uzun oyuncu" sıkıntısına geçici bir çözüm olabilir. Pota altındaki bir numaralı opsiyon Erceg-Young, ikinci opsiyon Maric-Kerem. Burada olası bir sakatlıkta Micov'u dört numaraya veya Erceg'i aman zaman beş numaraya çektiğimiz oldu. İzzet bu rotasyonda beşinci uzun olarak etki gösterebilir.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.