ÖZEL - L'Hospitalet Turnuvası'na katılıyoruz!

Ergin Ataman yönetiminde THY Euroleague'de TOP16 turunda ilk haftayı galibiyetle kapatan Galatasaray Liv Hospital, kadrosunu 1997/98 doğumlu oyuncuların oluşturduğu U18 takımıyla basketbolda Avrupa'nın en büyük altyapı organizasyonlarından birisi kabul edilen Adidas Next-Generation Tournament'te mücadele etme şansı yakalamak için 4-6 Ocak 2015 tarihleri arasında İspanya'nın Barcelona şehrinde düzenlenecek olan L'Hospitalet Tournament organizasyonunda boy gösterecek.

Bu sezon Madrid'de oynanacak olan THY Euroleague Final-Four maçlarından önce düzenlenecek olan Adidas Next-Generation Tournament bir nevi altyapı organizasyonlarının Final-Four'u olarak kabul ediliyor. Geçtiğimiz hafta Roma'da oynanılan finallerin ilk ayağında Stellazzurra Roma, Brose Basket, Unicaja Malaga, Armani Junior Milan, Cedevita Zagreb, Maccabi Tel Aviv, Spars Sarajevo ve Virtus Bologna mücadele etti. Geride bıraktığımız 2014'ün son turnuvası olarak kabul edilen Citta di Roma Tournament'te karşılaşmalara Altero Felici Arena ev sahipliği yaparken, turnuvaya ev sahipliği yapan Stellazzura Roma finalde karşılaştığı Unicaja Malaga'yı 65-50'lik skorla mağlup ederek 2014 yılının son, Adidas Next-Generation Tournament ayağının ilk şampiyonu olmayı başardı.

Citta di Roma Tournament'in ardından 2015 yılının ilk organizasyonu olacak olan L'Hospitalet Tournament organizasyonuna Katalan ekibi L'Hospitalet ev sahipliği yapacak. Hospitalet Nord Complex Esportiu'nun maçlara ev sahipliği yapacağı turnuvada Galatasaray U18 basketbol takımı eleme grubunda son derece zorlu ekiplerle karşılaşacak. 2014 yılında Milano'da düzenlenen finallerde boy gösteren Real Madrid, Baloncesto Sevilla'nın yanı sıra ev sahibi L'Hospitalet takımıyla birlikte A Grubu'nda yer alan Galatasaray U18 basketbol takımı ilk kez böylesine uluslararası bir turnuvada boy gösterecek. Turnuvanın diğer grubu olan B Grubu'nda ise Asvel Lyon, Barcelona, Joventut Badalona ve Union Olimpija takımları yer alacak.

Adidas Next-Generation Tournament elemelerinde boy gösterecek olan Sinan Ömeroğlu yönetimindeki Galatasaray U18 basketbol takımının kadrosunu şu isimler oluşturuyor:
Berkay Kansu, Mustafa Kursad Ozdemir, Yasin Murat Unluturk, Turgay Kazak, Turkay Barutcuoglu, Ata Sarıkan, Adnan Koc, Servet Alperen Kurnaz, Bugrahan Yorulmaz, Cem Kayaturk, Bahadır Sımsek, Emre Lazgın Ozkanlı, Fıkret Aytolun Alkan

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.