BVL - P'OFF | Finallerdeyiz!

Türkiye Bayanlar Voleybol Ligi Playoff etabında Nilüfer Belediyesi ile eşleşen Galatasaray Daikin serinin ilk maçında 0-3 gibi avantajlı bir skor elde etmişti. Bu serinin ikinci maçında Burhan Felek Spor Salonu'nda oynanan oyun 3-1 galibiyetimizle sonuçlandı ve playoff serilerinde final etabına yükselmeyi başardı. Böylece İzmir ve Ankara'da oynanacak final etabına Vakıfbank, Fenerbahçe ve Eczacıbaşı'ndan sonra biz de kalmış olduk.

İlk sete istediğimiz tempo ile başlayamadık ve ilk teknik molaya 4-8 geride girdik. Moladan sonra toparlanamadık ve ikinci teknik molaya da 11-16 geride girdik. İkinci teknik moladan sonra seri bularak rakibimizi yakaladık fakat son sayılar karşılıklı olunca Nilüfer Belediyesi seti 23-25 kazandı.

İkinci sete de iyi başlayamadık ve skor 2-6 oldu. Molamızdan sonra toparlandık fakat ilk teknik molaya 6-8 geride girdik. Teknik moladan sonra toparlandık ve ikinci teknik molaya 16-13 önde girdik. Teknik moladan sonra vitesi yükselten takımımız seti 25-16 kazandık ve setlerde durum 1-1 oldu.

Üçüncü sete bomba gibi başlayan takımımız skoru 8-1 yaparak ilk teknik molaya oldukça avantajlı bir skor ile girdi. Skor avantajını korumayı başaran takımımız ikinci teknik molayı da 16-10'luk skor ile geçti. Seti de 25-17 kazanan takımımız skor avantajını eline geçirdi.

Son sete de üçüncü set gibi etkili başlayan takımımız ilk teknik molaya 8-2 önde girdi. İkinci teknik molaya giderken ise fark 7'ye çıktı; 16-9. Fark biraz kapansa da son sayılarda etkili oynayan takımımız seti 25-19 kazanırken maçı da 3-1 kazanarak final etabına kalan son takım oldu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.