SEÇİM 2015 | Başkan adaylarımızı tanıyalım..

23 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olan seçim öncesinde başkan adayları listelerini Divan Kurulu'na sundu ve önümüzdeki günlerde seçimde kendilerini temsil edecek olan oy pusulaların renklerini belirleyecekler. Ekim ayında eski başkanlarımızdan Ünal Aysal'ın seçim kararını "baskın seçim" olarak yorumlayanlar, aradan geçen uzun bir süreye rağmen adaylığını koymazken seçimin favorisi hiç kuşkusuz mevcut başkan yardımcısı Dursun Özbek olarak görülüyor. Her seçimde aday olma geleneğini sürdüren ve yakından tanıdığımız Turgay Kıran bu seçimde de adaylığını açıklarken, başkanlığa aday olduğunu açıklayan üçüncü isim ise Ahmet Özdoğan oldu. 23 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olan seçim öncesinde başkan adaylarımızı ve yönetim kurullarını tanıyalım.. Bu arada Dursun Özbek'in seçim öncesinde 376, Ahmet Özdoğan'ın 128, Turgay Kıran'ın da 104 üyenin imzasıyla adaylık başvurusunda bulunduğu gerçeğini bir kenara not alalım. Bu seçim sakin geçecek gibi..

AHMET ÖZDOĞAN
Ahmet Özdoğan'ın yönetim kurulu listesinde ise Varol Ziya Dereli, Tuncay Çobanoğlu, Ali Fatinoğlu, Dinçer Azaphan, Zafer Pınarcık, Ömer Tümay, Muzaffer Oflaz, Emre Erdoğan, Fatih Akgün, Emin Eminoğlu, Mehmet Yıldırım, Mehmet Akif Aygün, Serhat Özalemdar, Metin Tayfun İşeri, Oben Aybars Kuday bulunuyor. Ahmet Özdoğan genelde iş adamlarından kurulu bir liste ile seçime giriyor. Özdoğan'ın listesindeki en önemli isimlerden biri Varol Ziya Dereli. Özdoğan ayrıca Dinçer Azaphan, Zafer Pınarcık ve Emre Erdoğan gibi etkili isimler ile seçimde yer alacak. 

DURSUN ÖZBEK
Dursun Özbek'in yönetim kurulu listesinde Cengiz Özyalçın, Nasuhi Sezgin, Eşref Alaçayır, Cüneyt Tanman, Can Topsakal, Fatih İşbecer, Tayfun Demir, İsmail Sarıkaya, Ural Aküzüm, Tarık Taşar, Alper Narman, Murat Atay, Ali Yüce, Burçin Aslan, Selim Arda Üçer bulunuyor.Halihazırda mevcut yönetimde başkan yardımcılığı görevini sürdüren Dursun Özbek'in listesinde önemli isimler bulunuyor. Listenin en tecrübeli ismi Cengiz Özyalçın. Galatasaraylı Sporcular Derneği Başkanı olan Özyalçın, 1992-1994 yılları arasında yönetim kurulu üyesi olarak görev yapmıştı. Özbek'in listesindeki diğer önemli isimler ise bir önceki seçimde Alp Yalman'ın listesinin kilit isimlerinden Nasuhi Sezgin, Galatasaray'da Duygun Yarsuvat döneminde basketboldan sorumlu yöneticilik yapmış olan Can Topsakal ve sarı kırmızılı kulübün efsane kaptanlarından Cüneyt Tanman. Özbek ayrıca bir önceki yönetimden İsmail Sarıkaya, Ali Yüce, Selim Arda Üçer ve Ural Aküzüm'ü de yeni listeye dahil etti.

TURGAY KIRAN
Turgay Kıran'ın teslim ettiği yönetim kurulu listesinde ise Tayfun Akgüner, Ömer Kayalıoğlu, Vildan Taştop, Erdal Aslan, Levent Karadeniz, Ulvi Süvarioğlu, Taylan Özen, Orhan Sürek, Ozan Korkut, İbrahim Bozan, Pelin Atılgan Çobanoğlu, Edip Önder, Okan Böke, Saruhan Sarman ve Eren Tapan yer alıyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.