Alex Telles: Kadromuzu geliştirmemiz gerekiyor.

Yeni sezon öncesi çalışmalarını Avusturya'da sürdüren Galatasaray'da tecrübeli oyuncu Alex Telles basın mensuplarının karşısına çıktı. Kamp çalışmalarının verimli geçtiğini belirten Brezilyalı solbek, basında çıkan transfer haberlerinin aksine kendisine resmi bir teklifin gelmediğini belirtirken kulübün çıkarları doğrultusunda olası transfer tekliflerinin değerlendirebileceğinin sinyalini verdi. Telles ayrıca, geçen sezon Şampiyonlar Ligi'nde yaşanılan başarısızlığın ardından kadrosunun güçlendirilmesi gerektiğini dile getirdi. Brezilyalı oyuncunun açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Avrupa'daki takımlarla ismimin geçmesi beni onurlandırıyor. Ama şu anda Galatasaray'a konsantreyim. Bana şu ana kadar gelen resmi teklif yok. Büyük takımlardan teklif gelir ve Galatasaray'ın çıkarları doğrultusunda olursa olabilir. 
Muslera transfer olursa onun için sevinirim. Benim en yakın arkadaşım olduğu için giderse de üzülürüm. Bu tip haberlerin çıkması hepimizi mutlu ediyor. Böyle haberlerin çıkması işimizi doğru yaptığımızı gösteriyor. 
Galatasaray çok büyük bir kulüp, geçen sene Şampiyonlar Ligi'nde gördük ki kadromuzu geliştirmemiz gerekiyor. Benimle aynı mevkide oynayan Carole transferi gerçekleşirse bu rekabet ortamını artırır. Beni de mutlu eder. 
Podolski kendini uluslararası anlamda kanıtlamış, tecrübeli bir oyuncu. Dünya Kupası şampiyonluğu var ve bu kolay elde edilebilecek bir başarı değil.
Hamza Hamzaoğlu'na çok teşekkür ederim. Geçen sene bizi o durumdan aldı ve şampiyon olmamızı sağladı. Tabiri caizse tam bir komutan.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.