Hazırlık Maçı: İBB'yi zorlanarak geçtik..



Yeni sezon hazırlıklarını İstanbul’da yaptığı antrenmanlarla sürdüren Galatasaray Odeabank’ta hazırlık maçları da son sürat devam ediyor. Son olarak dün Abdi İpekçi Spor Salonunda İstanbul Büyükşehir Belediye'si ile karşılaşan ekibimiz kötü başladığı karşılaşmayı son çeyrekte ki etkili oyunu ile 92-82 kazandı. Errick McCollum 17'si son çeyrekte olmak üzere 31 sayı ile oynarken, takıma yeni katılan Blake Schilb 14 sayı-4 ribaund-5 asist ile oynadı. Takımımız bugün saat 13.00'da Darüşşafaka Doğuş ile bir hazırlık maçı daha yapacak. Maç TBF TV'den canlı olarak yayınlanacak.

Maça Errick McCollum, Sinan Güler, Vladimir Micov, İzzet Türkyılmaz ve Stephane Lasme beşi ile başlayan ekibimiz ilk periyotta tutuk gözüktü ve rakibinin etkili başlangıcına engel olamadı. İlk periyotu 16-27 geride kapatan ekibimiz ikinci periyotta oyunu dengelese de farkı kapatamadı ve ilk yarı 36-45 İBB üstünlüğü ile geçildi. İkinci yarıya hücumda daha istekli ve arzulu başlayan, savunmada ise baskı yaparak rakibini hataya zorlayan temsilcimiz farkı kapatmasına rağmen periyotu 62-63 geride tamamladı. Son periyotta ise sahada adeta Errick McCollum şov vardı. Tek başına 17 sayı atan McCollum sene içinde neler yapabileceğini bir kez daha gösterdi. Periyotu 30-19 skorla geçen Galatasaray Odeabank maçı da 92-82 skorla kazandı. Errick McCollum 17'si son çeyrekte olmak üzere 31 sayı ile oynarken, takıma yeni katılan Blake Schilb 14 sayı-4 ribaund-5 asist ile oynadı. Vladimir Micov 15 sayı, Sinan Güler ve Stephane Lasme 11 sayı, Göksenin Köksal ise 10 sayı kaydetti. Bileğinde hafif sakatlığı bulunan Joey Dorsey ise maçta süre almadı.

Maçta ayrıca takımımızın bu sene giyeceği parçalı forma seti de görücüye çıktı. Geçtiğimiz yıla göre daha sade şekilde tasarlanan parçalı forma bence şık ve güzel olmuş. Umarım bu yıl içerisinde, GS Store'lar da basketbol formalarımızın satışı yapılır ve bizde bu güzel formayı alabiliriz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.