CEV Cup | Avrupa'da Yola Devam!

Galatasaray Bayan Voleybol Takımı, Avrupa yolculuğuna devam ediyor. Perşembe günü Burhan Felek Spor Salonu'nda oynanan mücadelede deplasmanda mağlup ettiği İsviçre ekibi Viteos'u ağırlayan takımımız, karşılaşmadan 3-0 galip ayrılarak bir üst tura çıkmayı başardı. Galatasaray, bir üst turda Belçika'nın Gent takımı ile eşleşti.

Maça gayet iyi başlayan takımımız teknik molaya 8-5 üstün girdi. İkinci teknik molaya girilirken takımımız etkili oyunu ile farkı 6'ya çıkardı. Setin sonuna doğru Viteos farkı eritmeye çalışsa da seti 25-20 kazanarak 1-0 öne geçtik.

İkinci sete de harika bir başlangıç yapan takımımız ilk teknik molaya 8-2 önde girdi.  İkinci teknik molaya etkili oyunu ile 16-5 önde giren takımımız seti de 25-12 gibi farklı bir skorla kazandı ve 2-0 öne geçti.

Son sette de konsantrasyonunu kaybetmeyen takımımız teknik molalarına 8-5 ve 16-9 önde girdi ve seti de 25-13 kazanınca bir üst turu da elde etmiş oldu.

Takımımız maçta 6 ace 12 blok sayısı üretti. Bireysel istatistiklerde ise Güldeniz 15, Cursty Jackson ise 12 sayı ile oynayarak takıma katkıda bulundular. Takımımız bir üst turda Belçika'nın Gent takımı ile eşleşti ve maçların tarihi ilerleten zamanlarda açıklanacak. Final hedefi olan takımımızı bir üst tur başarısı ile tebrik ediyoruz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.