STSL | Şampiyonluk zora girdi..

Hafta ortasında Astana karşısında beraberlikle sahadan ayrılarak UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna devam eden Galatasaray, sezonun son derbisinde ezeli rakibi Beşiktaş ile karşılaştı. Rakibi karşısında son derece etkisiz bir oyun ortaya koyan ve ilk yarıda rakip kaleye isabetli şut atamayan Denizli'nin öğrencileri rakibi karşısında 1-0 öne geçmesine karşın sahadan 2-1'lik mağlubiyetle ayrıldı. Siyah-beyazlı takıma galibiyeti getiren goller Mario Gomez ve Gökhan Töre'den gelirken, takımımızın tek sayısı Wesley Sneijder'den geldi.

MAÇIN SATIRBAŞLARI
Galatasaray karşılaşmaya Muslera, Sabri, Semih, Hakan, Olcan, Chedjou, Selçuk, Yasin, Sneijder, Podolski, Burak onbiriyle başladı. Rakip Beşiktaş ise Günay, Beck, Rhodolfo, Ersan, İsmail, Atiba, Oğuzhan, Olcay, Sosa, Quaresma, Gomez şeklinde dizildi. Rakipte kaleyi Tolga’nın yerine Günay’ın koruması dikkat çekiciydi. Yaptığı hatalardan dolayı eleştirilen Tolga’dan sonra kaleye geçen Günay da golde başroldeydi ve büyük bir hata yapıp golden sonra gözyaşlarını tutamadı. 54. dakikadaki bu gole 56. dakikada Gomez ile karşılık veren Beşiktaş, 74. dakikada Gökhan Töre ile öne geçti ve üstünlüğünü maç sonuna kadar korudu.

BAŞTAN SONA ÜSTÜN BİR BEŞİKTAŞ
Evsahibi ekip 90 dakika boyunca sahanın tek hakimiydi. İlk yarıda ekibimizi sahamıza hapseden Beşiktaş, kalecisinin yaptığı hatayla yediği gole çabuk reaksiyon verip sonra da öne geçti, hakettiği bir galibiyet elde etti. Olası bir Galatasaray galibiyeti kesinlikle futbolun adaletine tersti. Takımımız adınaysa olumlu konuşulabilecek birşey ne yazık ki yok. Hatayı değerlendirip attığımız gol ilk atağımızdı, yenik duruma düştükten sonra da oyunu değiştirebilecek fırsatı elde edemedik.

ŞAMPİYONLUK ZORA GİRDİ
Maçtan aldığımız yenilgiyle şampiyonluk yolunda işimizi bir hayli zora soktuk. Lider Beşiktaş ile 9;ikinci Fenerbahçe ile de 8 puanlık bir farkı kapatmak zorundayız şampiyonluk için. Maç sonunda hocamıza da bu konu hatırlatıldı ve Denizli "Hiç kimse bizsiz yürüyemez. Bizim önümüzdeki takımlar hep dönüp geriye bakacaklar.Biz ise sadece önümüze bakacağız." şeklinde cevap verdi. Takımımız bu puan farkını kapatmaya çalışacak.

OKTAY HAYKIR

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.