TEVL | Galibiyet serisi 3 maça çıktı!

Bu sezon beklentilerin oldukça altından kalan Galatasaray HDI Sigorta erkek voleybol takımımız, TEVL 18. hafta maçında ezeli rakibi Beşiktaş'ı yeni evinde konuk etti. Taçspor Daikin Park'ın açılış maçında İnegöl Belediyesi'ni mağlup eden takımımız salondaki ikinci maçında da Beşiktaş'ı 3-1 mağlup ederek kendi evinde 2'de 2 yapmış oldu. Ayrıca bu galibiyet ligde üst üste 3. galibiyetimiz oldu.
İlk sete kötü başlayan Filenin Aslanları ilk teknik molaya da 3-8 geride girdi. Bir türlü toparlanamadığımız sette üstünlük tamamen rakibimizdeydi. İkinci teknik molaya girilirken fark 9 sayıya kadar çıktı. Seti de 16-25 kaybederek maça kötü başladık.

İkinci set karşılıklı sayılar ile başlarken teknik mola öncesi farkı üç sayıya çıkardık. Üst üste aldığımız sayılar ile 13-7'ye gelen skordan sonra takımımız farkı iyice açtı ve ikinci teknik mola 16-9 üstünlüğümüz ile sonuçlandı. Sette hakimiyetini kabul ettiren takımımız 25-18'lik skor ile maça denge getirdi.

Üçüncü sette ilk tekik molaya 8-6 önde giren Galatasaray HDI Sigota bu üstünlüğünü ikinci teknik molaya kadar korumayı başardı. (16-15) Bu noktadan sonra farkı açan takımımız seti 25-23 kazanarak durumu 2-1'e getirdi. Son sette şiddetli itirazlardan dolayı Beşiktaş oyuncuları kart ile cezalandırıldı. İlk teknik molayı 8-6 ile geçen takımımız ikinci teknik molayı da 16-12 önde geçti. Seti 25-19, maçı da 3-1 kazanarak 3 puanı hanemize yazdırdık.

Joseph Sunder 15 sayısı ile maçın en skorer ismi olurken orta oyuncularımız İbrahim ve Emin 12'şer sayı, Halil 11 sayı ile mücadele etti. 2 maçtır oynamayan Agamez ise geri döndü ve 9 sayı ile mücadele etti. Takımımız 2 ace sayısı bulurken 10'da blok sayısı elde etti.

3 puan kazanarak 27 puana ulaşan takımımız Maliye Milli Piyango'yu geride bırakarak 6. sıraya yerleşti. Takımımız TEVL 19. hafta maçında 6 Mart Pazar günü saat 17:00'de Arkas deplasmanında olacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.