CEV Cup | Kızlar final kapısını araladı!

Bu sezon hem ligde hem Avrupa'da yoluna başarılı bir şekilde devam eden Galatasaray Daikin, Cev Cup'tas kaldığı yarı final etabında Alman ekip Schweriner ile eşleşmişti. Dün Almanya'da karşı karşıya geldiğimiz rakibimiz karşısında net bir skor ile (0-3) galip gelerek final yolunda çok büyük bir avantaj elde etti. 12 Mart günü Burhan Felek Spor Kompleksi'nde saat 17:00'de oynanacak rövanş için bütün taraftarlar salona!

Gamze'nin harika servis turunda başladığımız ilk sette 0-4'lük skordan sonra rakibe mola aldırdık. Etkili oyununa devam eden Galatasaray Daikin karşısında çaresiz kalan Alman ekibi ikinci molasını da erken kullandı. (5-12) Moladan iyi çıkan taraf yine takımımız olunca fark iyice açıldı. 10-25 önde bitirdiğimiz set ile deplasmanda 0-1 öne geçtik.

İkinci sete Charlotte Leys'in sayısı ile başlayan takımımız servis turunda yine farkı açtı. İlk teknik molaya 4-8 önde girdik. Güldeniz'in servis sayıları ile molasına başvuran Schweriner ikinci bölümde toparlanmaya başladı. Teknik molaya 14-16 girmemize rağmen son bölümde avantajı bir ara koruyamadık ve rakip beraberliği yakaladı. Fakat son bölümde hırsı ile son iki sayıyı alan takımımız seti 23-25 kazandı ve durumu 0-2 yaptı.

Dengeli bir mücadele izlediğimiz son sette ilk teknik molaya 6-8 önde girdik. Rakip sürekli beraberliği yakalamasına rağmen takımımız öne geçmelerine izin vermedi. İkinci teknik molaya girilirken fark 4'e çıktı. Cursty Jackson'un servisleri ile etkili olduğu son bölümde fark açıldı ve takımımız seti 19-25, maçı da 0-3 kazanarak avantajı yakaladı.

Takımımızda  Centoni 17, Güldeniz 12 sayı ile oynadı. Ayrıca maçtaki 9 ace sayımız ciddi bir fark yaratırken 7 de blok sayısı ürettik.

Takımımız yakaladığı avantaj ile 12 Mart Cumartesi günü saat 17:00'de Burhan Felek Spor Salonu'nda rakibini ağırlayacak. Finale çıkmamız için maç kazanmadan 2 set almamız yeterli olacak. Takımımızı bu maçta yalnız bırakmadan cumartesi günü hep beraber Burhan Felek'te olalım!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.