Ekrem Memnun: Önemli olan kazanmak..

Basketbolu Geliştirenler Derneği karşısında baştan sona üstün bir oyun ortaya koyarak Türkiye Kupası'nda adını finale yazdıran Galatasaray kadın basketbol takımında karşılaşma sonrasında başantrenör Ekrem Memnun basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Beşiktaş karşılaşmasının ardından olduğu gibi, bu karşılaşmada da iyi bir oyun ortaya koyduklarını ve zorlu bir periyottan geçtiklerini dile getiren başarılı teknik adamın açıklamalarının tamamı şu şekilde..

İlk yarı maçı bitirebilirdik ama B.G.D.  maça tamamen bizim basit hatalarımızdan geldiler. Oyuncular kazanacaklarını hissettiler çünkü biz biraz ciddiyetten koptuk o ara. Önemli olan kazanmak oyuncular da bunu biliyor. Ben takımımdan memnunum ve umuyorum daha iyi de oynayacağız. Kolay bir periyottan gelmiyoruz, oyuncularımı kutluyorum yaklaşımlarından dolayı. 

Son dönemdeki oyunumuz kötüydü çünkü ve biz son 1-1.5 aydır bir bocalama dönemi yaşadık ondan önce müthiş bir basketbol oynadık. 50 sayı - 40 sayı farklarla maçlar kazandık ve bunu yapmak için çok yorulduk, sonrasında sakatlıklar da eklendi. Şimdi toparlanıyoruz ve takımımdan memnunum. Hepsini kutluyorum.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.