STSL | Yokuş aşağı..

Spor Toto Süper Lig'e haftalar öncesinde havlu atan Galatasaray, ligin 29.haftasında deplasmanda Antalyaspor ile karşılaştı. Rakibi karşısında etkisiz bir görüntü çizen Jan Olde Riekerink'in öğrencileri sahadan 4-2'lik mağlubiyetle ayrılırken, konuk ekibe galibiyeti getiren goller Samuel Eto'o (2), Emrah Başsan ve Rıdvan Şimşek'ten gelirken, takımımız Lukas Podolski ve Umut Bulut'un ayağından gelen gollerle skor üretti.  Mücadelenin 70. dakikasında Ryan Donk, kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Hafta içi oynanılan erteleme maçında Fenerbahçe ile golsüz berebare kalan Galatasaray, ligin 29.haftası kapsamında Antalya'ya konuk oldu. Rakibi karşısında sahaya Muslera - Linnes, Semih, Hakan, Carole - Bilal, Donk, Emre - Yasin, Olcan ve Podolski onbiriyle çıkan takımımız maçın ilk dakikasında gol şansı bulmasına karşın Olcan ile bu fırsatı değerlendiremedi. Karşılaşmanın 15.dakikasında Eto'o ceza sahasına sarkıp, topu filelerle buluşturdu ancak 40.dakikada Lukas Podolski'nin beraberlik golüyle devre tamamlandı.

İkinci yarının başında, 53.dakikada Samuel Eto'o altı pasın içinde eliyle topu ağlara göndermesine rağmen karşılaşmanın çizgi hakemi - yan hakemi ve orta hakem bu pozisyonu "nizami" olarak değerlendirmesinin ardından ev sahibi takım bir kez daha öne geçmiş oldu. Golden 10 dakika sonra Lionel Carole'un ön direğe adrese teslim ortasında Umut Bulut düzgün bir vuruşta maça bir kez daha dengeyi getirdi. 72. dakikada savunmanın arkasına hareketlenen Eto'u, Muslera ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda Emrah Başsan'a servis yaptı ve skor bir kez daha ev sahibi takım lehine değişti. Uzatma dakikalarında beraberlik için saldıran Galatasaray, günün en tartışmalı ismi Samuel Eto'o tarafından erken kullanılan bir serbest vuruş sonrasında Rıdvan Şimşek'in sert şutuyla maçın skoru ilan edildi; 4-2.

Söyleyecek çok şey var ama aslında hiç birşey yok. Hafta içerisinde derbide Podolski'nin attığı nizami gole ofsayt, bu hafta çok net bir elle oynamaya nizami gol kararı veren hakemlere bile tepki gösteresi gelmiyor insanın. Yönetimsel anlamda ciddi sorunları olan, yarın ne olacağı belli olmayan, büyük bir kaos ve karamsarlık içinde sezonun sonunu getirmeye çalışıyoruz. Bugünlerde geçer elbet.. Ancak hesap sorulacak birileri varsa, federasyon ve hakemlerden önce bu takımı ve kulübü bu hale getirenler ilk sırada geliyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.