Fenerbahçe maçının biletleri satışa çıkıyor..

Galatasaray Odeabank'ın Spor Toto Basketbol Ligi Play-Off etabı 3. maçında Fenerbahçe'yi 65-63 mağlup ederek seride durumu 2-1'e getirmesinin ardından Salı günü yine evimizde oynanacak olan serinin 4. karşılaşmasının biletleri satışa çıkıyor. Yarın saat 13.00 itibarı ile Biletix üzerinden satışa çıkacak olan biletler ile ilgili kulübümüzün yaptığı açıklama ise şu şekilde..
Galatasaray Odeabank Erkek Basketbol Takımımızın Spor Toto Basketbol Ligi Play-Off Yarı Final serisi dördüncü maçında Fenerbahçe ile Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynayacağı karşılaşmanın biletleri satışa çıkıyor. 
Galatasaray Odeabank Erkek Basketbol Takımımız, Spor Toto Basketbol Ligi Play-Off Yarı Final serisi dördüncü karşılaşmasında 31 Mayıs 2016, Salı günü saat 20:00’de Abdi İpekçi Spor Salonu'nda Fenerbahçe’yi konuk edecek. 
Karşılaşmanın biletleri 30 Mayıs 2016, Pazartesi günü saat 13:00’te biletix.com, biletix çağrı merkezi ve perakende satış noktalarından satışa sunulacak. 
Fenerbahçe’ye karşı yarı final serisinde oynanılacak mücadeleye tüm taraftarlarımızı Abdi İpekçi Spor Salonu’na, takımımızı desteklemeye bekliyoruz. 
Bir kişi en fazla 2 adet bilet satın alabilir.  
Bilet Fiyatları:
Saha İçi Yanlar: 125 TL
Saha İçi Pota Arkası: 100 TL
Tribün: 40 TL

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.