Hak edene hak ettiği gibi..

Bugün Ahmet Cömert Spor Salonu'nda oynanan Türkiye tekerlekli sandalye basketbol ligi Galatasaray-Türk Silahlı Kuvvetleri maçında ultrAslan taraftar grubunun yaptığı muhteşem kareografi ve takımımıza verdikleri destek adeta tüylerimizi diken diken yaptı. Yönetimimiz tarafından unutulan, görmemezlikten gelinen ve adeta üvey evlat muamelesi gören halbuki Galatasaray tarihinin en başarılı şubesi olan tekerlekli sandalye basketbol takımımıza verilen bu destek hepimizi oldukça mutlu ederken taraftarımız bir kez daha hak edene hak ettiği gibi dedi..

Maç sonrasında duygularını sosyal medya sitesi Twitter üzerinden paylaşan antrenörümüz Sedat İncesu, “Galatasaray taraftarı gökteki yıldızlara benzer; Karanlık çöktüğünde ilk önce onlar gözükürler. Alpaslan abinin sözlerini kanıtlayan milat gibi bir gündü bugün. Gururdan ve mutluluktan gözlerimizin yaşardığı bir maç yaşattınız bizlere. En büyük çabamız bizlere bu mutluluğu yaşatmak adına yüzlerce km uzaktan gelecek kadar büyük yüreklere layık olmak. Geçtiğimiz iki hafta boyunca kulübümüzün tüm değerleri branşımızın tekrar eski gücüne geri dönmesi adına büyük emekler verdi. Tüm taraftarlarımız müsterih olsun eskisinden daha güçlü ve sürdürülebilir bir sistem için çalışıyoruz emin olun yine bir ilki başaracağız. Şimdilik isimlerinin gizli kalmasını isteyen ama geçtiğimiz hafta takımımızın gidişatını değiştiren yöneticilerimiz ve büyüklerimiz oldu. Buradan sert ve agresif mesajlar versek çok büyük ilgi görür ama kavgamızı aile içinde, mutluluğumuzu açık yaşayan bir kulübüz. Başarılar bizlere mâl edilse de, aklı hür vicdanı hür ve iliklerine kadar demokratik yapıdır bu başarının gerçek sahibi. Galatasaray'ın şansı antrenörleri değil bizim şansımız Galatasaray gibi özgür, demokratik ve bizlere sonsuz güvenen bir yapıda çalışmaktır. Yenilmez Armada örneği gibi kulüp, yönetici, taraftar, antrenör, sporcu ve amatör ruh tek bir takım olduğunda başarı kaçınılmazdır. Biz bu formülü senelerce en büyük kupada defalarca kanıtlasak da değeri yeni yeni anlaşılması dahi bizim için yeterli." açıklamalarını yaptı. 

Ulusal ve uluslararası alanda alabileceği her kupayı alan, defalarca Avrupa ve Kıtalararası kupa şampiyonu olan Galatasaray tekerlekli sandalye basketbol takımı son yıllarda mali problemlerle boğuşuyor. Yıllardır ambargo koyduğu Türkiye liginde şampiyonluğu bu yıl Beşiktaş'a kaptıran Engelsiz Aslanlar, yöneticilerimizin özel uçaklarının hangar masrafına kurulurken camiadan gerekli desteği göremediği için antrenörümüz Sedat İncesu'nun bireysel çabaları ile ayakta duruyor. 

El üstünde tutmamız gereken bu şubeyi ötekileştiren yönetimimize ise en güzel cevabı bugün taraftarımız verdi. Bu takım bizim en önemli değerimizdir. Eğer onlara hak ettiği değeri vermeyecekseniz kapı orada beyler, edebinizle gidin. Bu camiada yerinizi dolduracak çok insan var.. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.