Kaptan Centoni ile bir sezon daha!

Galatasaray Daikin'de iç transferde önemli bir haber geldi. Yaptığı açıklama ile seneye de takımda kalacağını ifade eden Nadia Centoni, "2016'da eksik kalan kupa mutluluğunu yaşamak için 2017'de de aynı azimle çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

İki sezondur Galatasaray'ın başarısı için mücadele eden 1981 doğumlu İtalyan oyuncumuz Nadia Centoni, resmi sitede yayınlanan açıklaması ile bir sene daha takımda kalacağını duyurdu. Daha öncelerden bilinen bu gerçek bugün resmi site aracılığı ile de doğrulanmış oldu. Nihan Güneyligil ile beraber takım kaptanlığı görevini de yürüten Centoni taraftarın en sevdiği oyuncuların arasında ilk sıralarda.

Centoni'nin açıklamaları şu şekilde: "Çok mutluyum ve önümüzdeki sezon için şimdiden heyecanlanıyorum. 2016 sezonunda çok çalıştık, savaştık ve sezon başında belirlediğimiz hedeflere ulaştık. Yine de Avrupa’da kupayı alamadık ve eksik hissediyoruz. 2016’da eksik kalan kupa mutluluğunu yaşamak için, 2017 sezonunda aynı azim ve disiplinle çalışmaya devam edeceğiz. Herkese, tüm Galatasaray ailesine çok teşekkür ederim."

FCNBlog olarak takım kaptanımız Centoni'ye Galatasaray forması altında üstün başarılar diliyoruz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.