Cenk Ergün: Her maçı kazanmak istiyoruz..

2016-2017 Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren Sezonu fikstür çekiminin ardından Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün açıklamalarda bulundu. Amacımızın camianın önemli isimlerinden birinin adına düzenlenen bu sezonda şampiyonluk olduğunu vurgulayan Ergün, her maçı kazanmak istediklerini söyledi.


HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK
Türk futbolun efsane ismi ve camiamızın önemli isimlerinden birinin adına düzenlenen ligde amacımız şampiyon olabilmek. Tabii ki Fair-Play çerçevesinde. 

HER MAÇI KAZANMAK İSTİYORUZ
Umarım güzel geçen mücadeleler sonrası bu röportajı bir kez de şampiyonluk kutlamalarında gerçekleştiririz. 34 hafta var. Her biri, önemli rakipler. Lige yeni çıkması ya da lige devam etmesi önemli değil. Herkesin herkesten puan alabilme ihtimali mevcut. Bunu geçen sezonlarda da gördük. Biz her maçı kazanmak için sahaya çıkacağız. Karabük maçını da şampiyonluğumuzun açılış maçı olarak görüyoruz.

DERBİNİN NEREDE OYNANDIĞI ÖNEMLİ DEĞİL
İlk yarıdaki maçlarımız deplasmanda. Ancak içeride ve dışarıda tüm maçlarımızı kazanmak için sahaya çıkacağız.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.